/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +17 -2
    Evet 15-20 Partlı Entryimize başlıyoruz Arkadaşlar Senaryo Hikaye Değildir Her Yazdığımıza Kaynak Göstereceğiz Hikayede Genel olarak Devlet Yoktur islam'da 3.Dünya Savaşı Ve Ahir Zaman'ı Ele Alacağız...

    Arap Prens Mars, Güneş, Venüs, Aslan,
    Kilisenin egemenliği denizde boğulacak.
    irana doğru neredeyse bir milyona yakın insan,
    Gerçek yılan Bizans ve Mısır’ı istila edecek.
    ~ Nostradamus Century V, Quatrain 25

    Nafi ibn Utbe dedi: “Peygamber dedi ki: “Sizler Arabistan’a hücum edeceksiniz. Allah size onun fethine izin verecek. Sonra iran’a hücum edeceksiniz, Allah onun fethine izin verecek. Sonra Roma’ya hücum edeceksiniz, Allah size onun fethine izin verecek. Sonra sizler Deccal’a hücum edeceksiniz, Allah size onun fethine izin verecek. (Müslim)

    Kur’anda ve hadislerde ifade edilen gelecek haberleri üzerinde bir çalışma sonucu Nostradamus’un kehanetleriyle şaşırtıcı bir benzerlik taşıdığı ortaya çıkmaktadır. Bununla beraber bakış açısı karşıt kampta yer aldıkları için farklıdır. islami gelecek haberlerinin temel yapısı aynıdır. Örneğin Deccale karşı yapılan savaşta isa’nın ikinci gelişinde imam Mehdi tarafından yardım edilmesi ile kıyaslanabilir (Nostradamus’un belirttiği Fransız Papa ile aynı konumdadır).
    ···
   tümünü göster