/i/Tespit

  1. 1.
    +94 -26
    dıbına koyim durduk yere boşalıp duruyosunuz bende sizlerin rezil olmaması için beynimi çalıştırdım ve sizlerinde ped takmanız gerektiğini düşündüm. öyle gece versiyonu falan değil sadece günlük olan küçük pedlerden. evet nasıl uygulayacaginizi anlatıyorum.

    ilk adım : gidip günlük ped alın. ( heryerde var amk gidin bi bimden falan alın utanmayın bunlar doğal şeyler )

    ikinci adım : eve gidip bu başlığı açın ki nasıl kullanılacağını öğrenin.

    üçüncü adım : ped kutusunu açın ve içinden bir tane günlük ped çıkarın ve onu inceleyin. dokunun falan çok yumuşak ve güzel kokuyor koklayın.

    dördüncü adım : donunuzu ve boxerınızı indirin ve donunuzu tekrar giydiginizde gibinizin ucu nereye geliyor orayı tespit edin.

    beşinci adım : pedinizin yapışkan bölümünün üstündeki kağıdı çıkarın ve tespit ettiğiniz yere pedi ortalayıp yapıştırın .

    altıncı adım : boxerınızı ve donunuzu geri giyin ve peşin yumuşaklık veren hissinin tadını çıkarın. artık rahat rahat boşalabilirsiniz.

    Edit: Sende ped tak diyen olmuş arkadaşlar zaten ben sizin tabirinizle amlıyım.

    Edit2: çüklü kardeşlerimiz eğer bu yöntemi uygulayamazsanız ( utanıp ped alamazsanız ) prezervatifin içine peçete koyup sonrada prezervatifi takabilirsiniz diyor kaale alinmayan adam nickli kardeşimiz.

    Edit3: Başlığımız trende girdi beyler bayanlar. Trende girmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim sayenizde daha fazla çüklü arkadaşlarımız bu faydalı öneriyi görecek.
    ···
   tümünü göster