/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +43 -50
    Öncelikle, bazı Beşiktaşlılar havalara girmiş "Elinizden bekinizi aldık" diye. Öyle bir şey yok. inter'deyken de Caner ilk olarak bize geldi, Dick Advocaat istemeyince de istanbul'a dönmek için MECBURi OLARAK Beşiktaş'ı tercih etti. Caner'i aldınız eyvallah ama kendinizi kandırmayın. Caner Erkin Fenerbahçe taraftarı ve eğer Fenerbahçe kadroda isteseydi, Caner'in ilk tercihi Fenerbahçe olurdu. Bunu 10 senede bir şampiyon olan köy takımına açıkladıktan sonra esas konuya geçelim.

    Şimdi, bu sezon başında Gökhan Gönül bizden gittiğinde çok kızmış, küfürler etmiştik. Ben de Gökhan'a kızıp, sayıp, sövmüştüm ki haklıydık. Fakat aynısının Caner'e yapılmasını saçma buluyorum. Neden mi? Çünkü bu adam sırf Fenerbahçeliliğinden o kadar agresif ve sinirliydi. Vitor denen çapsız önce takımın tüm yıldızlarıyla takıştı, sonra Galatasaray maçında Caner'i oynatmayınca, Caner "Senin kuracağın kadronun... " diye küfür etti ve tamamen kegib yedi. Bu adam öncelikle Gökhan gibi bizde parlayan bir adam değil. Adamın daha önce kariyerinde CSKA, Galatasaray gibi takımlar da var. O yüzden bu adamdan bir aidiyet duygusu bekleyemem takım olarak. Fenerbahçelidir ona bir şey diyemem ama Volkan, Gökhan, Alex gibi Fenerbahçe'ye adanmış bir hayatı yok. Mesela Emre Belözoğlu da Fenerbahçeliydi ama o adamdan da aidiyet bekleyemezdim. Çünkü adamın bir sürü önceden oynadığı takım olmuş. Bir takıma gönül vermesi için gereken süre kadar oynayamadı ki adam bizde. Hem Caner yine ilk seçenekte gitmeyi seçmedi. Sezon başında bu adam kalmak için çok uğraştı. Vitor'un takımın başında kalmasıyla birlikte kendine şans bulamadı ve inter'e gitti.

    Şanssızlıklar yine burada peşini bırakmadı. Hem inter; Hem Fenerbahçe hoca değişikliğine gitti. inter'deki hoca Caner'i istemedi, Caner Türkiye'ye dönmek için de tekrardan Fenerbahçe ile temasa geçti. Bakın, bu adam yine Türkiye'de ikinci defa ilk olarak Fenerbahçe'yi seçti. Gelmek için çok uğraştı. Yeri geldi menajerini gönderdi; yeri geldi kendisi geldi ama olmadı. Dick Advocaat, Caner'i kadroda düşünmediğini söyledi. E adam istanbul'a dönmek isteyince de tek opsiyon Beşiktaş kaldı. Adam istanbul'a dönecek; hem Fenerbahçeli bizleri memnun edecek diye Kasımpaşa'da, Başakşehir'de oynayacak değil ya? O yüzden Caner'e bu kadar yüklenilmesi bence gereksiz.
    ···
   tümünü göster