/i/Devlet

  1. 76.
    +1
    Kişiyi kendisi gibi bilirmiş insan. Demekki başörtülülere ayrı bakıyosun. He bide yeri gelince millet uzaya gidiyor biz su içsek oruç bozulurmu bunu tartışıyoruz demeyi bilirsiniz ama tartıştığın konuya bak . Biride çıkıp demiyor mini etek giyilmesin . Oda ayrımcılıkyapar size göre. Tek diyeceğim sizin beyninizi gibim
    http://imgim.com/ZYkX8o
    ···
    1. 1.
      0
      Evet aynen öyle Mini etekte giyilmemeli buda bir kesmin görüşlerini ayırır ve ikili gruplaşma olur. Olum neden herşeye polyanna gibi bakıyorsunuz. Biraz realist olun.
      ···
      1. 1.
        0
        Bence kimse (genel olarak) sorun etmiyor başörtüyü. Kimse onları ayrı görmüyor. Neden böyle bi başlık açma gereği duydun. Elalemin derdi senimi gerdi
        ···
    2. 2.
      0
      Açacağımız başlıklarda herhangi bir görüş belirtebiliriz? böyle bir yasak mı var? Zaten kimseyi ayırdığımız ayrı gördüğümüz yok. Sadece bazı şeylerin neler getirebileceğini görün.
      ···
      1. 1.
        0
        Ozaman tüm kadınlar kapansın sorun olmaz sanırım. Buda bi yöntem . Değil mi?
        ···
    3. 3.
      0
      Heh işte bu bak. Eğer Ülkenin Dini islam diye bir kavram olsaydı evet Tüm kadınlar kapanabilirdi sorun olmazdı. Çünkü burada herhangi bir grubu temsiliyet yok çünkü ülkenin tamdıbının kanuni oluşumu bu.

      Fakat burası Sosyal Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti.
      ···
      1. 1.
        0
        ülkenin dinini islam yapıcaz deseler çemkirirsin ama. Zorunuza gidiyor oğlum hepinizin. Hepiniz sözde müslümansınız. Ama müslümanlığa düşman olan ne amerikan ne ingiliz ne fransız vatandaşı. Düşman olan bizim kendi vatandaşımız. Ben buna akıl erdiremiyorum .
        ···
    4. 4.
      0
      Bu senin dediğin tamamen devrime girer. Evet ben ve benim gibi birçok kişide buna karşı çıkacaktır. Çünkü biz böyle islam ülkesinde yaşamak istemiyoruz.
      ···
      1. 1.
        0
        gibtirip gidebilirsiniz
        ···
    5. 5.
      0
      Çoğunluğun olduğu yerde azınlığın uyması gerekir. Siz neden gitmiyorsunuz Arabistana, irana veya diğer şeriat ülkelerine?
      ···
      1. 1.
        0
        Çoğunluk olan sizmisiniz sence? Zorunada gitse bu ülke müslüman ülkesidir. Kendin ne tak yiyosan ye milletin Ne taktığına karışma. Keşke babanda zamanında kondom taksaymış .
        ···
    6. 6.
      0
      iyi gidiyordunda diğer yobazlar gibi zütü başı dağıttın.
      ···
      1. 1.
        0
        Hani sen bizi tartışılmaz cevap verilmez görüyorsunya. Bende aynısını düşünüyorum. Gelemiyorum sizin gibi insanlara. Eşcinsellerede saygım var. Kapalıyada. Açığada. Hiçbirzaman kimseyi ötekileştirmedim. Bu yüzden sizin gibi insanlara gelemiyorum. Cevap verme isteği olmasada çoğu zaman kendimi mecbur hissediyorum. Bence yobaz sensin. Daha da cevap yazmayacam.
        ···
    7. 7.
      0
      Ben o bu şu diye cevap vermedim sana. Tartışılmaz vs'de görmedim. Küfür eden veya seviyeyi düşürende senin cevabın oldu. Saygı duyuyorsan tüm görüşlere ve düşüncelere saygı duyacaksın. Saldırmak çözüm değildir. Saygılarımla...
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster