/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +402 -20
    Merhaba arkadaşlar. Ben kadın doğum uzmanı bir kardeşinizim. Her gün sağlık üzerine yaşanılan sıkıntıları konu alan başlıklar açıyorum. Bugünkü konumuz "erken boşalma"

    Öncelikle erken boşalma bir sağlık sorunu olmaktan çok alışkanlıkların insanları sürüklediği bir çıkmaz. Ne saçmalıyor diyenler başlığı terkedebilir. Faydalanmak isteyen kardeşlerim devam etsin.

    Erken boşalma beynimizde şartlanmışlık dersek yanlış olmaz. Buna neden şartlanmışlık diyoruz derseniz bir kaç küçük maddeyle bunu açıklamama izin verin kardeşlerim.

    1-Duşa giricem bari boşa gitmesin 1 posta attırayım
    2-Yolda gördüğünüz bir kızı akşam hafızaya atıp değerlendirme
    3- Yazın geçen boş günleri attırdığınız postayla yarıştırma
    4- Mastürbasyon yapmayı alışkanlık haline getirme

    Öncelikle ilk maddeden başlayalım. Maddeleri tek tek inceledikten sonra pratik çözümü anlatacağım.

    1- Kardeşlerim bu yapılan en büyük hatadır. Duştan önce banyoda veya tuvalete girip maksimum 5 dakika süren bir mastürbasyon erken boşalmayı tetikler. Haftada 2 veya 3 kez duş alındığını farzedersek toplam 15 dakikalık bir sürede 3 kez boşalmış oluyorsunuz. Normal bir ilişkide bu 1 veya 2 olmalıdır.

    2- Yolda gördüğünüz her kızın kalçalarına bakıp onu çıplak hayal etmek bilinçaltınıza yenik düşmenize sebep olur. Akşam evde uzanıp telefonla ya da bilgisayarla uğraşırken bir kız gördüğünüzde beyniniz gün boyu yapmış olduğu hafıza depolamayı gün yüzüne çıkartıp kızları gözünüzün önüne getirir. Kalkıp banyoya ya da tuvalete gidip 1. maddeye geri dönmüş olursunuz. Bu bir kısır döngünün tek bir zinciri.

    3- Gününüzü bilgisayar başında geçirdiğinizde acıktığınızı hissedersiniz. bu his mastürbasyon sonrası açlık hissiyle neredeyse aynıdır. Bu hisse gün boyu mağruz kalmak sizde sürekli bir mastürbasyon isteği uyandırır. Nasılsa yine yaparım diyip gün boyu yaptığınız sayıyı 3-5 e kadar çıkartırsınız. Bunların süreleri 5 dakikayı geçmediğinden sizi erken boşalmaya iter.

    4- Mastürbasyon yapmayı alışkanlık haline getirmiş kardeşlerim için bu maddeyi özenle incelemek istiyorum. Öncelikle sağ el benim sevgilim laflarını bırakın. Sevgiliniz yok diye mastürbasyon yapmak zorunda değilsiniz. Kızlar erkeklerden daha çok mastürbasyon yapmasına rağmen hiçbir kız çıkıp sevgilim yok ondan yapıyorum gibisinden triplere girmez. Haftada 1 veya 2 kez mastürbasyon sağlık açısından faydalıdır.

    Şimdi pratik çözüme geçiyoruz..

    Son maddede belirttiğim gibi mastürbasyon haftada 1 veya 2 kez yapılırsa sağlık açısından faydası büyük. Üreme yollarının kullanılması, ileride yaşanan ilişkide aksaklıkları önler.

    Bu haftada 1 veya 2 kere yapacağınız mastürbasyonu haftanın farklı günlerinde yapın. ilk hafta pazartesi çarşamba yaptıysanız, sonraki hafta salı perşembe yapın. Önemli olan beyninizin şartlanmasını önlemek. Rutin bir şekilde sürekli aynı günler yaparsanız beyniniz o gün mastürbasyon yapılıcağına alışır ve sizi daha hassas yapar çevrenize karşı.

    Erken boşalmanın pratik bir çözümü beyninizi kontrol edebilmek. Size abuk subuk şeyler yazıp yok boşalmadan önce kendinizi tutun gibi saçmalıklarla kafanızı şişirmeyeceğim. Onlar boş laflardır. Kulak asmayın.

    Beynimizi kontrol etmek için gün sonu yatağınıza uzanın. Tüm gün neler yaptığınızı düşünün. Yolda yürürken dikkatinizi çeken bir çiçek veya bir araba var mıydı? Plakası neydi veya rengi neydi? Bunlar küçük çaplı beyin egzersizleridir. Yediğiniz öğünleri aklınızda tutmaya çalışın. Zaman geçtikçe 3 güne kadar tüm öğünleri aklınızda gün gün tutabilceğinizi göreceksiniz. Bunun faydasına gelirsek; beynimiz çevresinde olan bitene biz farkında olmadan tepki verir. Gördüğü her şey hafızada birikir. Uykudayken bunun büyük bir kısmı silinir. Yaptığımız uyku öncesi gün sorgulama eylemiyle dikkatimizi çekeni hafızamızdan silinmesi yerine hafızamıza yer etmesini sağlamak. Çevreye beynimizle beraber tepki vermek. Bu erken boşalmayı kontrol etmede en büyük adımdır.

    Özet: Entrydeki maddeler kısmını ve madde incelemelerini okuyup bir sonuca varabilirsiniz.

    Sorularınız için özel mesaj atabilirsiniz.

    EDiT: Arkadaşlar inboxta 80 küsür mesaja yanıt verdim vermeye de devam ediyorum. Sorunuz yanıtsız kalacak diye sormaya çekinmeyin. Derdinizin dermanı olabilirsem ne mutlu bana. ilginiz için teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster