/i/Telefonlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +29
    21-TASKER PRO: belirli şartlar sağlandığı zaman telefonun otomatik olarak görevleri yerine getirmesi mümkün kılınıyor. Örneğin, kulaklığı taktığınız an telefonun otomatik olarak müzik çalar uygulamasını başlatmasını sağlayabilirsiniz. Veya ofise ulaştığınız zaman, telefonunuz kendiliğinden sessiz moda geçebilir. 

    22-GRAViTY SCREEN: Telefonunuzun duruşunu tespit eden uygulama, buna göre ekranı kapatıyor veya açık bırakıyor. Öncelikle telefonun dik açıda ters mi, düz mü durduğuna bakan Gravity Screen, ardından ekranın yukarıda mı aşağıda mı olduğunu belirliyor ve son olarak da yakınlık sensöründen aldığı verilere bakarak ekran ayarını sizin için yapıyor.

    23-SPEAKERPHONE EX: SpeakerPhone Ex sayesinde elimizi kulağımıza doğru zütürdüğümüz gibi gelen aramayı cevaplayabiliyoruz.

    24-NIGHTS KEEPER: Nights Keeper, iOS 7 ile birlikte iOS cihazlarda tanıtılan Rahatsız Etme modunu Android’e uyarlamış bir uygulama. Bu uygulamayla birlikte siz güzel bir uyku çekerken, telefonunuz gelen aramaları, mesajları ve bildirimleri sizin yerinize idare ediyor. idare etmekten kastımız ise, çok önemli ve gerekli olmadığı sürece telefondan hiçbir ses çıkmamasını sağlamak.

    25-FORZA: Futbolseverlerin, özellikle iddacıların favorisi olacak bir uygulama. istediğiniz takım veya ligleri işaretliyorsunuz. Bu takım veya liglerden almak istediğiniz bildirimleri işaretliyorsunuz (gol, kırmızı kart, sarı kart, oyuncu değişikliği, ilk yarı sonu vs.) herhangi bir değişiklik olunca anında telefonunuza geliyor.

    26-MUZEi: Telefonunuzun duvar kağıdı olarak her gün farklı, ünlü bir tabloyu kullanmanızı sağlayan bir uygulama. Duvar kağıdını flulaştırıp karartabiliyorsunuz, ekranda boş bir yere tıklayınca fluluk/karanlık kayboluyor, birkaç saniye sonra tekrar eski haline dönüyor.

    26-TRUE CALLER: Cia benzeri bir uygulama. Arayüzü mükemmel ve Cia'de olmayan numaraları bulmasıyla bu alanda tek. 

    27-NO SLEEP JOKE: (şaka uygulaması)Korkutmak istediğiniz kişi odadaki ışığı kapattığında gizlenmiş telefon korku s
    ···
    1. 1.
      +1
      2 tane 26 var
      ···
   tümünü göster