/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1988 -200
    Bunu sadece erkekler okusun gavatlar entryi terkedebilir veyahut küfür edebilirler.

    1- Sakın bakire olmayan biriyle evlenmeyin. O kadın sizi sevdiği için değil paranız için yada evlenecek biri bulamadığı için sizinle evlenir. Tabiri caizse kendini size kakalatır.

    2- Sakın onun giyimine karşı çıkmanızı istemeyen biriyle evlenmeyin. Neden mi ? Çünkü o kadın açık giyinirse size değil başkalarına da açık olacak. Yani sizinle evlendiği için size özel kalmayacak. ( bazı barzolar yanlış anlar şimdi belirteyim kapalı olsun demiyorum sadece ölçülü giyinmesi konusunda)

    3- Sakın size sürekli maddi kayıp yaşatan biriyle evlenmeyin. Mesela 'aşkım canım şunu çekti bunu çekti' diye. Sizden maddi şeyler beklerse o iş yaş. Zaten paranız biterse ayakları zütüne değe değe kaçar gider. Seven kız aç olmasına rağmen paranız gitmesin diye aç değilim der.

    4- Sakın sizi kıskanmayan biriyle evlenmeyin. Eğer sizi kıskanmıyorsa o kız %99.9 sevmiyordur. Ona 'gibtir git' deyip uzaklaşınız.

    5- Sakın sizinle hayal kurmayan biriyle evlenmeyin. Biraz saçma oldu bu cümle ama belirtmek istediğim şu ki ; detaylı şeyler hakkında hayal kurmak. Mesela nerde yaşayacağınızdan tutun çocuklarınızın ismine kadar. Kızlar hayal kurmayı sever. Eğer bunu sizinle yapıyorsa sizi de sever. Evlenin onunla.

    6- Sakın sürekli kavga ettiğiniz tartıştığınız biriyle evlenmeyin. Bazıları şimdi böyle ama evlenince düzelir demesin maazallah hayatınız kararabilir.

    7- Sizi kaybetmekten korkmayan biriyle sakın evlenmeyin. Eğer sizi kaybetmeyi göze alıyorsa zaten gözünde bir hiçsinizdir demektir. Bulaşmayın, yanından bile geçmeyiniz.

    8- Sakın evleneceğiniz kızın makyajsız halini görmeden evlenmeyin. Bir sabah ani bir şokla kalp krizi geçirmenizi istemem. Sizde bunu istemiyorsanız sevdiğiniz kızı evlenmeden annenizle hamama yollayın.

    9- En önemli olanlardan biri ise evleneceğiniz kişinin öpüşmeyi bilip bilmemesidir. Eğer biliyorsa geçmiş olsun. Halk arasında söylendiği gibi 'davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış' olur. (anlamayan kültürsüzler için kız bakiredir ama yalanıp yutulmadık yeri kalmamıştır)

    (ViP) 10- SAKIN BiR PELiNSUYLA EVLENMEYiN !

    özet : yok. 5 dakikanızı ayırıp okuyun emek var. okuyan panpalarıma teşekkür ediyorum iyi günler.

    edit: başlığın ismini değiştirip tekrar açtım

    edit2: trende girmişiz beyler hepinize teşekkür ederim.

    edit3: burdan Kasım Sayın ve TAYFAYA selam gönderiyorum
    ···
   tümünü göster