/i/Tespit

  1. 1.
    +253 -32
    Milfçi panpalarım: Bu panpalarım görmüş geçirmiştir, daha önce en azından bir kere de olsa gibmişlerdir birisini. Genç kızların bir taka yaramadığını anlamışlar ve bu alana yönelmişlerdir. Olgun bayanlardan hoşlanırlar. Mantıklıdırlar.

    BDSM Sadist: Bu panpalarım hayatları boyunca acı çekmişlerdir. Dolayısıyla ferreda birisinin acı çektiğini görmek hoşlarına gider. Bende böyleyim panpalar. Fakat zihnimizi temiz tutmamız lazım çünkü bu tür ferre severlerin kaderi genelde seri katillik, tecavüzcülük ile devam ediyor. Sertlerdir, soğuk kanlılardır.

    Fetiş ferreları: Bu adamlar iş hayatlarında başarılır genelde ve çalışkandırlar. Saygılıdırlar bayanlara karşı fazla küfür etmezler. Duygusaldırlar.

    Rape Fantasy: Beyler bu alana bende giriyorum. Yani asla birine tecavüz etmek gibi bir huur çocukluk söz konusu bile değil ama kurgusu hoşuma gidiyor. Bu kişilerde kızlardan hoşlanmazlar ve öfkelerini bu şekilde izleyerek alırlar. Yalan söylemeyi iyi becerirler. intikam duyguları gelişmiştir.

    Lezbiyen ferreları: Bunlar adamın hasıdır. işi bilirler. Birbirlerine sokmak isteyen ama sokamayan amlarını birbirine sürten kızları izlemek kimin hoşuna gitmez lan. Yaşları 19-34 arası değişir. Nazik insanlardır. Kızlara nasıl davranacağını iyi bilirler.

    BDSM MAZOŞiST: Genelde hayatlarında pek acı çekmemiş insanlardır. Acıyı merak ederler ve bunu izlerler beyler. Yine kibar insanlardır ve dürüstlerdir. Yalan söyleyemezler.

    Asyalı ferre: Genelde partner seçimlerini ciksiliğine göre değil masumluğuna veya tatlılığına göre yaparlar. cikste kibarlardır beyler bunlar. Gerçek hayattada romantiklerdir.

    Şahin K ferreları: Bunu izleyenler ülkemin has adamıdır. Hayvanlar gibi gibişmeyi severler. ciksilik pek önemli değildir kocaman kalca yeterlidir. Genelde gibişmeye odaklıdırlar.

    Amatör ferreları: Bu adamlar da yine gibişme odaklıdırlar. Gerçekçiliği severler. Kızları direkt soyarlar ve genelde pek deneyimleri yoktur.

    Gay ferreları: gibtir git.

    Sizlerden gelenler;
    At ferresi: Böyle bir ferre mi var lan. Neyse. At gibi hatunlardan hoşlanırlar ama cidden at gibi. Bunlarda cinsel açlık fazladır at olmadan duramazlar.

    Teen ferre: Bunlarda yine amatörle aynıdır sevişmekten hoşlanmazlar direkt gibişe bağlarlar açık tenli hatunları severler genelde. Duygusal değillerdir ilişkilerini kolay bitirirler. Genelde kızlarla yatmak için sevgili olurlar, azıcık pekekenttirler ama iyilerdir.

    Öşşex ferresi: Öşşexlere karşı ayrı bir ilgi beslerler karı mı öşex mi deseniz öşex derler. Kral adamlardır gibişmeyi severler boru verseniz onuda giber. öşex giben sizide giber koşarak uzaklaşın arkanıza bile bakmadan.

    Anal ferre: Bu ne amk böyle bir ayrımımı var ferrede analda yapıyorlar blowjobta tek tek ayırırsak anasının amı yani.
    ···
   tümünü göster