/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +214 -18
    Orta okuldayim yaz gelmiş Kuran kursu mevsimi açılmış. Cami hemen evimizin yaninda mahalledekilerle toplanıp gidiyoruz her sabah. Bizim Kuran kursu sınıf gibiydi. Tahta var iste siralar var bazen hoca tahtadan bir seyler anlatiyo bazen yanina gidiyoruz cüz Kuran sure falan okutuyor.

    Bizim Kuran kursunda en sevdiğimiz zaman saat 10:00 ile 10:45 arası. O 45 dklik arada camiye borek meyve suyu gelir. Bir adam her gün alıp yolluyor. Burdan onada selam yolluyorum. Neyse beyler ilk önce herkes yemeğini yer sonra caminin üst katına smack down başlar. (Boşuna dememisler ac ayi oynamaz diye) O aralar herkes smack down hastasi. Akşam evde izleyen ertesi gün camide hareketleri birbirine yapıyor. 3 kisilik gruplar vardi bizim. 3 e 3 dovusuyorduk.

    Bizim grup ben , beytullah bide mahmut. Mahmut yas olarak bizden büyük olduğu için herkes ister istemez çekinirdi. Bi gun iste saat 10 bucuga doğru geliyor yemekler yenmis üst kata ciktik. Başliyoruz dövüşe işte benim boy o zaman kısa. Hep arkada duruyorum onden gidersem dayak yiyorum amk. Ben yere düşenlerin üstüne atlıyorum böyle. Sonra birden camiyi erkeklerle bayanlari ayiran o diregi farkettim. (direk var 2 tane arasına perde çekiyorlar)

    Akşam rey misteryo izlemisim. 619 yapmam lazim diyorum hem mahallede havam olur falan diye düşünüyorum. Bi yandan da kendi kendime lan cok zekiyim kimsenin aklina gelmedi amk falan diyorum. O an sadece direğe odaklandim ve kosmaya başladım. Direğe tutundugum gibi kendimi çevirdim. O an hocada merdivenleri çıkıyormuş. Benim tekme hocanin kafasına paaaatt etti hoca sersemledi. Bende o hizla merdivenden asagi yuvarlandım millet hem gülüyor hem ooooo falan diyor. Bende yerde gülüyorum tabi.

    O an Beytullah kolun şişmiş oğlum dedi. Koluma baktım sismis harbiden. Sonra bir acı geldi. Sıcağı sıcağına hissedemisim. Ağlicam ağlayamiyorum rezil olmayım diye. Hemen babamı aradılar hastaneye gittik kolumda kırık varmış alçıya aldılar.

    Bir nesil bir daha benim yüzümden camiide smack down oynayamadı amk. Bu arada aklima geldikçe gülerim. Allah affetsin..

    özet: Camide hocaya 619 çekerken kolumu kirdim
    ···
   tümünü göster