/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Evet Zamanında bi camide Kuran dersleri veriyordum yaz vakitlerinde. Genelde orta okul ve ilkokullu veletler geliyordu yaz gelmiş Kuran kursu mevsimi açılmış. Caminin etrafındakine evlerdeki çocuklar her sabah toplanıp geliyordu. Bizim Kuran kursuda sınıf gibiydi. Tahta var iste siralar var bazen tahtadan bir seyler anlatıp bazen yanıma çağırıp cüz Kuran sure falan okutuyordum.

    Bizim Kuran kursunda çocukların en sevdiği zaman saat 10:00 ile 10:45 arası. O 45 dklik arada camiye borek meyve suyu gelir. Bir adam her gün alıp yolluyordu binler sevinsin camiyi sevsin diye. Burdan onada selam yolluyorum. Neyse beyler bu binler ilk önce yemeğini yer sonra caminin üst katına smack down yapmaya başlardı. (Boşuna dememisler ac ayi oynamaz diye) O aralar herkes smack down hastası tabi bende izliyordum arada. Akşam evde izleyen ertesi gün camide hareketleri birbirine yapıyordu bende minberden bunları izlerdim. 3 kisilik gruplar vardi bunları. 3 e 3 dovusuyorlardı

    ilk grupta binin vardı adını hatırlamıyorum Kamil diyeyim , beytullah bide mahmut diye bi çocuk oluyordu. Mahmut'ta yas olarak bunlardan büyük olduğu için herkes ister istemez çekiniyordu. Bi gun iste saat 10 bucuga doğru geliyor yemekler yedikten sonra üst kata çıktılar bende hemen minbere koştum. Başlıyorlar dövüşe bu Kamilinde boy o Zamanlar kısaydı diğerlerine göre. Hep arkada duruyordu onden giderse dayak yiyordu amk bini. züt yere düşenlerin üstüne atlıyordu falan yüreksiz muallak. Sonra birden camiyi erkeklerle bayanlari ayiran o diregi farketti ve Oray'a doğru yönelmeye başladı (direk var 2 tane arasına perde çekiyorlar)

    Akşam rey misteryo izlemiş herhalde yavşak. 619 yapmayı düşüyor diye tahmin ediyorumdum bu sırada bende artık bunları toplayayım diye yukarı çıkayım dedim indim minberden bi yandan da Ayten kürsi okuyarak devam ediyorum. Ben yukarı çıkarken bu amk çocuğu o an sadece direğe odaklanmış herhalde yukarıdan koşma sesleri geliyor. Tam çıktım yukarı bu salak Direğe tutunduğu gibi kendini çevirdi. O anda bende yukarı çıktığım için bu huur evladını tekme benim kafaya paaaaat etti tabi ben bi sersemledim bi yandan da beddua ediyorum oça binde o hizla merdivenden asagi yuvarlandı diğer çocuklar hem gülüyor hem ooooo falan diyor. O binte yerde gülüyor tabi.

    O an Beytullah kolun şişmiş oğlum dedi bine. Koluna baktım yavşağın şişmiş harbiden. Sonra bir acı geldi herhalde çocuğa. Sıcağı sıcağına hissedememiş. ağlicak ağlayamiyor rezil olmasın diye fark ettim bini. Hemen babasını aradım hastaneye zütürdüler kolumda kırık varmış alçıya almışlar. Yukarı çıkarken okuduğum ayetel küresinin ve sonrasında ettiğim bedduaların etkisini gördüm.

    Bir nesil bir daha bu huur çocuğu yüzünden camiide smack down oynayamadı amk. Orosğunun evladı herkesi soğuttu amaçlı downdan. Bu arada aklima geldikçe gülerim huur çocuğuna. Allah affetsin..
    ···
   tümünü göster