/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +13
    Fox News: Amerikan istihbaratının sağladığı bilgilere göre Rusya toprakları içerisinde, olası bir atom bombası patlamalarına dayanıklı sığınaklar inşa ediliyor.

    Rus Ordusunun modernizasyon progrdıbının stratejilerinden biri de var olan sığınakları güçlendirmek ve aynı seviyede sığınaklar inşa etmek. Sığınakların yapımı geçtiğimiz yıllardan beri devam ediyor. General Curtis Scaparrotti Putin'in olası bir Nükleer saldırısı için dayanıklı sığınaklarını işaret ediyor. ABD Kuvvetleri komutanı Rusya'nın nükleer silah kullanımını benimsemeyen bir doktrin benimsediğine inandıklarını söylüyor.

    Daily Mail yazarı, eski Pentagon çalışanı ve uzmanı Mark Schneider, Rusya'nın büyük bir nükleer savaşa hazırlandığını söylüyor. Yine Schneider'a göre Rusya, atom bombalarını kullanmaya hazır olduğunu gösteren açık sinyaller gönderiyor.

    Rusya ordu modernizasyon programı kapsamında yeni füzeler, denizaltıları ve bombardımdan uçakları üretiyor. Ayrıca nükleer savaş başlıklarını süpersonik hızda taşıyabilecek araçların üretimi başladı.

    Kamu Politikası Enstitüsü'nün raporuna göre, bu eylemler tüm dünyayı Rusya'nın gücünün farkına varması için yapılıyor. Bu da Batı politikasının Rusya'ya karşı olası bir askeri müdahalesini başlamadan durdurmaya yarıyor.
    ···
   tümünü göster