1. 1.
    +4
    Evet panpalar bugün merak edilen bir konuya değineceğim admin nedir mod nedir içerikçi nedir ne iş yapar merak edenler okusun

    Sözlük Moderatörleri


    Bunlar sözlüğün maaşlı çalışanlarıdır 18 kişiler serkan incide bunlar arasında aynı zamanda sözlük altincisi admini olarak da anılırlar sözlüğün en yüksek kademedeki adamlarıdır. Silik ve çaylak yetkisi olan insanlardır. Max sayıları 18dir.

    Co-Modlar


    Bunlar ise altinci adminleridir altincilerdeki en yetkili ve sözlükte moderatörlerden sonra en yetkili kişilerdir altinci modu ve içerikçi alımları yapar gerekli hallerde silik ve çaylak atma yetkisine sahip insanlardır. Her altincide bir tane bulunur.

    Altinci Modları


    Bu insanlar sözlüğün çok efor sarfeden insanlarıdır çok bir yetkileri olmamasına karşın altincilerdeki icerikçilerin bir üstündedir. içerikçilerden farklı olarak admine sorun ve sıkıntı iletme ve altinci olan bitenine yazma yetkilerine sahiptir. Max sayıları 2dir. Silik veya çaylak yetkileri yoktur.

    Altinci Co-Modları


    Bunların nesilleri tükenmiştir bunlara rastlayamazsınız eskiden sadece çaylak yetkisi olan bu insanların artık hiç yetkisi yoktur. Bu yüzden artık bu yetki verilmemektedir. Max sayıları 0dır

    Altinci içerikçileri


    Başlıkları taşıyan insanlar bunlardır yetki kademeleri skalasında en alt noktadadır zamanla modluğa terfi edebilirler.

    Emek verip yazıldı şukularsanız sevinirim
    ···
   tümünü göster