1. 1.
    +6
    Kenan doğulu oylama ile en fazla oy alan 7 tane şehire gidecek. Aşağıdaki adreste bu görülmekte:

    http://gnctrkcll.turkcell...gencligin-gucu-konserleri

    Göreceksin ki oradaki hangi il seçilirse Kenan Doğulu oraya gidiyor. Adana, Trabzon önde tabi ki ancak Kenan niye buralara kalkıp gitsin ki Van'a gitmek varken.

    Haydi beyler Kenan Doğulu'yu Van'a sürgüne gönderiyoruz.

    ilk 7 il arasına sokmamız yeterli. Van'ı soktuktan sonra Şanlıurfa'yı da sokarız.

    Cep telefonu kısmına tanıdıklarınızın cep numarasını yazabilirsiniz. Ben şimdiden kendimden ve babamdan gönderdim vallahi. Sırayla gidiyorum. Hatlarla ilgili endişelenmeyin. Hiçbir tak yapamazlar.

    edit: kolpacılara inanmayın beyler. TTNet çağrı merkezinden teyit için arandığını iddia eden arkadaş vb. ürünler, amaçları nedir anlamıyorum.

    ---

    beyler fan clubler organize olarak 7 gündür oylama yapıyor. Turkcell anketinin de fake olması ihtimali yok. ilk 7 ile taşıyalım yeter. oylayın beyler haydi devam.

    ---

    ayrıca diğer katılma yolu:

    Oylamaya nasıl katılabilirim?
    gnctrkcll’li, ücretsiz gnctrkcll.com üzerinden veya il ismi yazıp ücretsiz 5154’e sms atarak oy verebilirsin. Bir kişi birden fazla oy verebilir. (kontör gitmiyor beyler devam)

    turkcell hattı olanlar mesaj atsın garantiye alalım. ben atıyorum, kontor gitmiyor. birşey olur diye korkmayın birden fazla oy kullanılabilir diye kendi yazmış mallar.
    ···
   tümünü göster