/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
https://img-s2.onedio.com...84dda64c298c5e2d5407.webp
  1. 1.
    +146 -13
    Beyler bildiğiniz üzere bu başlıkta bir hikayem vardı. Bazı modların biriysel hareket etmesi yüzünden çaylak yedim, 100 e yakın özel mesaj geldi ve hikayeyi buraya taşıyıp devam etmeye karar verdim.
    Bu sefer çok fazla fotoğraf ve kural dışı birşey olmayacak, ilk önce eski hikayeyi buraya yapılıtrıyorum yeni hikaye de devam edeceğim ardından.Bir şukunuzu esirgemeyin.
    Not: Modlar kural dışı yaptığım birşey varsa özelden yazın düzelteyim ve kaldırayım. ama herşeyi sözlük kuralları çerçevesinde yapmaya çalışıyorum.

    (bkz:Panpalar anlatacağım bilgiler çok gizlidir o yüzden biyerde paylaşırsanız hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Atacağım fotoğraflar kendi çekimimdir. içimde yatan pişmanlık beni bunu anlatmaya teşvik etti. Bir şukunuzu esirgemeyin.
    Herşey Öss de moleküler biyoloji ve genetik bölümünü yazmamla başlamıştı , aslında bir sene daha deneyip tıp fakültesine girmeyi deneyecektim ama sonra birden bu bölümü seçmek istedim , küçükken böyle şeylere çok ilgiliydim, karıncaların kafasını keser böceklerin uzuvlarını birbirlerine yapıştırır , hayvanların yaşama ve ölüm sürelerini incelerdim, içimdeki bu hayvanca güdünün büyüyünce geçtiğini düşünmüştüm fakat yine de bilim ve biyolojiye ilgim vardı, 1 sene ingilizce hazırlık okuduktan sonra bölüme geçmiştim çok iyi notlarım vardı ve çok ilgiliydim bu durum hocalarımın ilgisini çekmişti , 4. sınıfta birgün fakültenin dekanı beni çağırdı ve beni yüksek lisans öğrenimi için yurtdışına göndermek istediklerini rusyadaki bir arkadaşına beni önermişti.Ve bana iş imkanlarını önerdi. Ben hemen hevesliydim çünkü amerika da yüksek lisans yapsam geri dönünce türkiye de işim yoktu . Aileme konuyu açtım hemen karşı çıktılar. istekliydim ve inatçıydım.
    Yavaş yavaş devam ediyorum panpalar. Sabredin)
    Her ayrıntısıyla anlatıyorum o yüzden bildiğiniz hikayelerden farklı oalcak çünkü gerçekte yaşadıklarımı anlatıyorum.
    ···
   tümünü göster