/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +364 -11
    Birçok online oyun oynadım. Çoğu oyundan en azından bir parmak almışlığım vardır. Fakat bu oyun kadar keyif alarak oynadığım bir oyun olmadı hayatımda. 4-5 sene oynadım bu oyunu ve 2012 gibi bıraktım. 4 yıldır özlemini çekmiyor değilim. Ara sıra Pvp indirir oynardım, sonra onları da bıraktım. iş güç, okul derken bir daha bakamadık yüzüne. Fakat ara sıra açar bakarım forum sayfasına, oyunda ne yenilikler olmuş diye.

    Eskiden bir Siyah Çelik Zırh bulmak meseleydi. Şimdi Siyah Çelikler yere atılır olmuş. Ne zırhlar basılmış, 300 k'nın üzerinde Damage atılır olmuş. Cidden PVP'ye dönmüş oyun. Eski tadı bozulmuş gibi ama hâlâ baktıkça insan bir değişik oluyor.

    Oyunu bilmediğimiz, kasılmayı bilmediğimiz, skill açmayı bilmediğimiz zamanları özledim. Her şeyi deneye deneye tecrübe ettiğimiz dönemleri özledim. At zırhlamak için gecenin bir vakti 7-8 kişiyle çöle gitmeyi özledim. Atı zırhladıktan sonraki bir günün geçmeyişini özledim. Dolunay ve KDP düşürmeyi özledim. Metin2'deki rivayetlere çocuk aklımızla salak gibi kandığımız günleri özledim.

    Şimdi herkes profesyonel olmuş. Herkes, her şeyi bilir olmuş oyunda. Eski saflık kalmamış. Fakat bağımlılık işte. Hâlâ ara sıra açar ziyaret ederim eski dostu. Bu oyunun kapandığı gün, çocukluğumuzdan bir parça da kopup gidecek.

    Edit: Bu kadar kişiyi beklemiyordum açıkçası. Baya bir yazar özlemiş Metin 2'yi. Evet güzel oyundu. Bu arada özelden oyunlara davet edenler, yardım etmeyi teklif edenlere çok teşekkürler. Ekran kartı yaparsam eğer inşallah bir gün diyelim.

    Edit2: Kolpa Sado panpamız canlı Metin2 oynamakta. Özleyenler şu linkten izleyebilir: https://www.twitch.tv/kupapapaz26
    ···
   tümünü göster