/i/Kızlar Soruyor

  1. 1.
    +1 -2
    2 hafta duruyorum yine de zevk alamıyorum mu diyorsunuz?

    abazan çekişi yapıyorum yine de olmuyor mu diyorsunuz?

    nerdeyse kopacak ama zevk alamıyorum her seferinde pişman oluyorum mu diyorsunuz?

    Bunları yaptıktan sonra pişman olmayacaksınız (veya az olursunuz ama zevkine değecektir)

    Rahatsız edilmeyecekken minimum 30 dakika süre gerekir.



    1 ve 3 numara iyi diyorlarlar

    1- Frenulumu gıdıklamak

    Bu teknikte sadece bir veye iki parmağımızı kullanacağız ve kayganlaştırıcı ya da tükürük kullanmak yasak. Her üç teknikte olduğu gibi öncelikle rahatsız edilmeyeceğiniz yaklaşık bir saatlik bir zaman dilimine ve mekana ihtiyacımız var.

    Soyunup sırt üstü uzanıyoruz yattığımız yerin rahat olmasında fayda var. Gözlerimizi kapatıp sakinleşiyoruz. Anal kaslarımızı ,kegel kaslarımızı ve pensimizi tutan temel kasları şöyle bir yoklayıp gevşetiyoruz gerginlik ve kasılma istenmeyen boşalmalara sebep olacağından gevşeklik elzemdir.

    Hayal gücünüzle penisinizi ereksiyon haline getiriyorsunuz (bu aşamada elinizi de kullanabilirsiniz).Penisiniz tamamen erekte olduktan sonra bir elinizin bir veya iki parmağı ile frenulumu yani penisiniz başının alt kısmını daireler çizerek tahrik etmeye başlıyorsunuz. Burada kural sıkmamak okşamamak ve ne önemlisi hiç durmamaktır.Bu işlemi esnasında içinizden penisinizi avuçlayıp bir an önce boşalmak için müthiş bir dürtü duyacaksınız fakat bunu yapmıyoruz.ilk deneyen için biraz zor olsa da sabır sabır sabır. Penisin ne başını ne kıçını işe karıştırmıyoruz. Sadece temel hareketimize devam.

    Bir süre sonra taşaklarınızda ve kasıklarınızda hareketlenen spermlerin baskısını ve heyecanını hissedeceksiniz ve doğal olarak penisinizi avuçlama isteği daha da artacak fakat devam dostum. Durmadan devam. Boşalmaya başladığınızda da harekete devam edin sakın durmayın spermlerinizin akmasına aldırmayın. Penisiniz sönene kadar devam. Sonra yatıp uyuyun.

    2- Başını avuçlamak

    Bu sefer kayganlaştırıcı kullanıyoruz. Gene aleti dikleştirip zevkimize göre penisimizi avuçlayıp tadını çıkarıyoruz fakat boşalmak yok. O duygu geldiği anda hareketi durdurun ve rahatlayıp gevşeyin. Bir süre böyle ayakta devam edip aleti ısıttıktan sonra gene sırt üstü uzanıyoruz. Bacaklarımızı kendimize doğru çekiyoruz ve iyice ayırıyoruz. Bu sefer sadece penisin başını avuçluyoruz başka taraflara dokunmak yok. Bu şekilde boşalma isteği gelince durup sakinleşince tekrar aletin başını sıvazlamaya devam. Burada önerilen süre en az yirmi dakika başlayanlar için profesyoneller için en az bir saat ve limitsiz zaman. Burada da fışkırmayı engellemek en önemli şey.

    Dediğim gibi boşalmadan atlatabilirseniz ilk yirmi dakikayı penisiniz bir süre sonra hafif hafif gevşemeye başlar ve bu tekniğin pik noktasına geldiğimizin işaretidir. Bu aşamada penisinizin başında müthiş bir hassasiyet ve haz duymaya başlayacaksınız. Gözlerinizi kapatın ve buradaki fışkırma isteğinin kasıklarınızdan göğsünüze doğru çıkmasına izin verin. Yavaş yavaş omuzlarınaz ve başınaz doğru yayılmasını sağlayın bu duygunun. Daha sonra tekrar aşağıya doğru kasıklarınzdan bacaklarnıza tüm gövdeye bu orgazm enerjisinin yayalmasını sağlayın. Bedeninizde müthiş bir haz dalgalanması bir huzur ve rahatlama ve bir enerji hali duyumsayacaksınız. Kalbinizin sesini, nefesinizi yanaklarınızı hatta saç diplerinizi bile hissedeceksiniz ayaklarnıız uyuşacak bu arada. Anüsünzden başyalayıp tüm omurganıza yayılan bir haz dalgası hissedeceksiniz.

    Profesyoneller işi burada bırakır lakin dayanamayan fışkırabilir ama önerilmez.

    Bu tekniğin bir de el değmeden uygulananı var ki profesyonel işidir. Muazzam bir orgazm sağlar. Fena yani.

    3- Diz üstü orgazm

    Gene soyunup aleti hazır hale getiriyoruz sırt üstü uzanıyoruz gene ve yarım saate yakın aleti kayganlaştırarak gene fışkırmadan tadını çıkarıyoruz. Kendimizi hazır hissetiğimizde diz üstü duruyoruz ve açabildiğimiz kadar bacaklarımız açıyoruz sonra popomuzun her bir yanağı topuklarımızın üstüne gelecek şekilde yanaklarımız ayrıp topuklarmızın üzerine yerleştiriyoruz. Anüs kaslarımızı gevşetip rahatlatıyoruz.

    Penisimizi avuçlayıp sıvazlamya devam ediyoruz. Fışkırmaya yakın gene bir nefeslenip kaslarımız gevşetip fışkırma isteğini alt ettikten sonra tekrar sıvazlamaya devam. Boşalma isteğinizi engeleyemeyeceğiniz noktaya kadar böyle devam edin daha sonra fışkırın. Hayatınızın en muhteşem orgazmını yaşayacaksınız.

    Anüs kasları orgazmımızın ve fışkırmamazın temel aktörleridir o sebeple onlara ne kadar hakim olursak o kadar başarılı oluruz ve zevk alırız.
    ···
   tümünü göster