/i/Tespit

  1. 1.
    +16 -3
    iÇiN
    Şimdi sizlere kendi üzerimden denediğim bir deneyi ve sonuçlarını aktaracağım.Yok yok böcek kanı filan değil aq üşendim.

    Ben hiç kola içmem.Özellikle bünyeyi hiç alıştırmamışımki akşam yemeğimden sonra canım kola falan çekmez.

    Neyse bundan 1,5 ay önce farkettiğim sabah olan tokluk hissi. Beni derin miktarda şüpheye düşürdü. Kafamda belli başlı düşünceler gark etti.Çünkü ben işten eve geldiğimde meyve suyuyla gelir akşam yemeğinden sonra 3-4 bardak içer uyku vaktine kadar bişey yemez yatardım. Yani uykudan evvel meyve suyu içmiş oluyordum. Sabah erken kalktığımda oluşan müthiş tokluk hissi damağımda olan tak tadı.

    Bu tokluk hissinin meyve suyu yüzünden olduğunu anlamam hiç uzun sürmedi. Ve bunun nedenini araştırmaya başladım. Meyve suyunun içerdiği yoğun miktarda protein sabah uyandığımda hayvan gibi tıka basa yemiş gibi hissettiriyordu.

    Bende karar verdim 1,5 ay önce meyve suyunu bıraktım.Ve kolaya başladım her gün 1 litre kola içiyordum. Sabah uyandığımda 20 yıl bişey yememiş gibi olmaya başladım.

    Her sabah uyandığımda öküz gibi yemek yiyordum güne acayip zinde başlıyordum halada öyleyim beyler benim yaptığımı yaparsanız öğlen acıkmıyorsunuz ve yemek için 10 lira cebinizde kalıyor kola içerseniz bir haftada 70 lira kar yapıyorsunuz

    özet: KOLA iÇiN
    ···
   tümünü göster