/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +9
    diye o kadar çok entry görüyorum ki burada. o yüzden başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.

    şu an yaz okulundayım ve evimizde zibil gibi misafir var. bütün öğrencilerde para bittiği için midir nedir yemek kokusunu alan zile basıyor sanki. ciddi ciddi açlık sınırında yaşamaya başladık diyebilirim. kız arkadaşım da benimle aynı şehirde ailesinin yanında kalıyor, arasıra görüşüyoruz onunla da. neyse ben paramın bittiğini fazla çaktırmamaya çalışıyorum. ama evime gelip buzdolabımı ne zaman açsa bomboş, en altta birkaç çürük domates bize göz kırpıyor. üstüne bir de kızla iki ay hiç dışarıda yemeyince anladı tabi dibe vurduğumu. bana yardım etmeye çalıştı. işte hikayenin bu kısmında sözlükte yazılanlara göre kızın beni terkedip bir berkecanla mc donalds'ta takılması gerekiyordu.
    lakin öyle olmadı. önce bana para vermek istedi kabul etmedim. "banka borcum bin lirayı çoktan geçti sonuçta sen 3-5 versen ne olur" dedim. parayı kabul ettiremeyince bana yemek getirmeye başladı. bir kaç kere gelebildi ama geldiğinde haftalık yemeğim çıkıyordu desem yeridir. bir yerden sonra bana para veremeyince bari kazandırayım diyerek günlük işler bulmaya başladı. onun tanıştırdığı birkaç kişi aracılığıyla haftada bir düğünlerde garsonluk yaparak harçlığımı çıkarttım. tabi o da boş durmadı ve bana "hakkımı helal etmem" diyerek zorla para verdi.
    düşünsenize "senin paranı almam" diyorum. "erkek adam parasız gezmemeli, hem bak sen almıyorsun ben veriyorum" deyip cebime sıkıştırıyor. "bedava vermiyorum zaten borç veriyorum, sadece vadesiz borç işte. canın istediğinde ödersin" diyor. neyse onun verdiği paraları harcamadım zaten öyle köşede birikiyor zora düştüğü zaman vereceğim. ama kızların sandığımız gibi olmadığını bana kanıtladı.

    tamam doğru; kızlar gelecek görmediği bir erkeğe bakmaz. bakıyorsa bir mallık vardır hatta. aradaki fark şu. kimisi ben zengin koca bulacağım der sevgiyi saygıyı gibtir eder. kimisi sizde hem gelecek görür hem sever. "zengin olursak da beraber zengin olacağız fakir olursak da" diye düşünür. işte bu tarz kızlar sizi başarıya zütürür. bütün kızları aynı kefeye koymayın yani beyler. bunu yaparken sizi gerçekten sevecek olanları da gibtir etme ihtimaliniz var.
    ···
   tümünü göster