/i/Nostalji

eski değil eskiyemeyen konular
  1. 1.
    +69 -8
    Trenddeki Metin 2 Oyununu görünce maziye gittim. Biz hiç oynmadık Metin 2. Bizim bildiğimiz bir adam akıllı oyun vardı. O da Knight (Kınayt)tı.

    Yıl 2008-2009. Kuzenim Adana'dan gelmiş yanında flashla bir oyunla. Sana bir oyun göstereyim mi demişti. Böyle başlamıştı bir tutku.

    Ne desem nereden başlasam bilemiyorum. Eski günleri hatırlayınca heyecanlanıyorum. Bir tuhaf oluyorum. O kadar tatlı o kadar farklı bir ortam ve muhabbet vardı ki. Anancı yoktu lan anancı. Var mı böyle bir şey. Herkes başta s.a der öyle girerdi muhabbete özelden. Ciddi söylüyorum belki de ilk burada tatmıştım böyle samimi ortamı.

    2k lıların bilmediği çok şey olduğu gibi bu oyunun efsane olduğu o manyak zamanları da bilmezler. Ne zor kasılırdı la 50'den 55'den sonra. inim inim inlerdik. Sonra bazılarımız "Aga ben kasmıcam. Ardream dizicem derdi." dayanamazdı. Bazılarımız harçlıklarından biriktirdikleri ile pre alır 80'e kasardı. Ne sohbetler dönerdi o gece partylerinde. Ya varya şunları yazarken bile içim tuhaf oluyor. Tüyler bir diken diken...

    Sonra abilerimiz vardı. Bizden büyükler. Biz liseliyiz tabi o zamanlar. Klan başkanları, party başkanları onlar olurdu hep. Atlarla savaşta gezerler. Arkalarında biz. Caka satardık sözüm ona. Benim bir Ahmet Abim vardı. Adam 40 lı yaşlarında ama . Akşam gelir zevkine bizle takılırdı. Saygıda kusur etmemeye çalışırdık. Biz böyle görmüştük.

    Çok başkaydı lan çok. Sonra Base açılmıştı ilerki senelerde. 69'a kasmıştım. Xgenondaydım o zamanlar. Mage bir charım vardı. Ne güzel dizmiştim. Klanım vardı. g3 olmuş pelerinimi almıştım. Tam yolumu bulmuş derken bir siyah ekran geldi. Safız tabi o zaman. Hacklenmiş olacağına ihtimal vermiyorum. Oyunu silip tekrar kurmuştum. Ve diğer charla girip de townda denk gelince yalanım yok göz yaşı geliyordu gözlerimden. Ana avrat kayacaktım, annem babam var diye içime atmıştım.

    Çok gülmüştük, çokta üzülmüştük bu oyunla. Daha o kadar anlatılcak anı var ki. Hani hikaye altıncısında başlık açıp hikaye yazılabilir o derece.

    Bu sözlükte bu oyunu oynayam panpalarım var bence. Çünkü hissediyorum o eski muhabbetin, samimi ortamın tadını. inan olsun, şöyle eskiler toplansak adam akıllı bir pvp serverı kursak ilk geleceklerden biri de benimdir.

    Buradan eski arkadaşlıklara, eski Knight Online camiasına selam ederim. Xgenondan "Kartal Kubat 26."

    Bonus Olarak, o içimize mutluluk veren efsane giriş müziği:
    https://www.youtube.com/watch?v=_TDJ-UxjIzY
    ···
   tümünü göster