/i/Tespit

  1. 1.
    +828 -25
    Şehitlerimizi ne kadar önemsediğimizi gösteren durum. Hocanın diplomatlar beklemesin diyerek hazır olan kepçeye mezarı kapatmasını söylemesiyle kürekle toprak atılmaya tenezzül edilmeyip kepçeyle mezarı doldurulmuş şehidimizin...

    Bazı köpeklerin kalın ensesinden akan ter milyarlık gömleklerini kirletmesin koca zütleriyle göbekleriyle beklemekten yorulmasınlar diye , bu devlet aşkına millet aşkına canını veren senin benim kardeşim bir vatan evladına bu saygısızlık reva mı ? Yarın bunların yerinde bizler olacağız en azından toprağımız atılsın.

    Böyle millete de hocaya da diplomata da yazıklar olsun gibeyim böyle adaleti. Televizyonlarda kahraman yapmasını biliyorsunuz hakkı bu mu lan ? Haberi okuduktan sonra gözlerimden akan yaşlara hakim olamadım.Sizin gibi diplomat mı olur lan sizden izinsiz yapılabilir mi bu? Senin gibi hoca mı olur karaktersiz herif ? Siz nebiçim halksınız ki sesiniz çıkmadı yakmadınız orayı ? Bu mu sizin milliyetçiliğiniz sizin gibi milliyetçi olmaz olsun. Utanmadan nasıl dönüp çıktınız o mezarlıktan keşke birer mezar da kendinize açsaydınız. Bu utançla yaşayacağınıza kendi toprağınızı kendiniz atsaydınız.

    Ama çıkıp yüzünüze tüküren kimse yok işte.

    Bu milletin bu devletin en büyük düşmanları siz ve sizin gibiler.Bu milleti kurtuluş savaşında dünya yıkamadı siz yıkacaksınız bu milletin bütün değerlerinin içini boşaltanlar asıl düşmanlarımız.Siz içeride ki hainlersiniz , çok tehlikelisiniz. Size yazıklar olsun balgamlı balgamlı tükürüyorum buradan yüzünüze.

    Belki sosyal medya danışmanlarınız(varsa) veya başka birileri iletir görürsünüzde utanırsınız.

    Kaynak:
    http://sosyal.hurriyet.co...azesindeki-kepce_40215621

    http://www.sozcu.com.tr/2...bunu-da-yaptilar-1374978/

    http://www.gazetevatan.co...ceyle-gomulen-sehidimiz-/

    http://www.yenicaggazetes...k-saygisizlik-145418h.htm

    Edit: Bu entryde yazılanların tamamı şahsıma ait olup hukuki olarak bir yaptırımı var ise incisözlüğü veya yönetimini hiç bir şekilde bağlamamaktadır.

    Edit2: Kaynak eklendi.
    ···
   tümünü göster