1. 1.
    +113 -11
    inci sözlük neden bu hale geldi ?

    1)Üyelikler hep açık olunca herkes yazar oldu buraya dolustu

    - Eee diğer sozluklerdede açık üyelikler neden burasi taka sardı?
    + Çünkü burası inci sözlük. Burada küfür yadirganmaz. Sözlüğün kuruluş amaclarindan biri küfürlü özgür bir platform yaratmak zaten. Lise dönemlerinde küfür edince kendini üstün görenler buraya dolustu.

    2) Eskiden incinin bir adı vardı. inciciyim diyince millet ister istemez hayranlık duyardı. ilk caps
    kültürü inciyle geldi Türkiye ye.

    - Eee simdi incinin adı yok mu ?
    + Bence kim ne derse desin inci sözlük eski itibarını kaybetti. Ki bunu anlamak o kadar zor değil daha 3 hafta önce Aog denen gibimsonik bi grupta facebookta dalga konusu olduk. Eski ruh olsa küçük bi gibertmeyle aog falan kalmazdı. Pardon ama şimdi daha gibi kalkmayan adamlar entry giriyor.

    3) Tasarimin değişmesi ve gereksiz yere gelen silikler caylaklar bir çok sozluk yazarını sözlükten soğuttu. Bu giden adamlarin hepsi olmasada bir çoğu kalite kokan adamlardı. Haliyle sözlükte enrtylerin başlıkların kalitesi düştü. Trende 2kliyim diye başlıklar girmeye başladı. (Bende bu sözlüğe liseliyken kaydoldum bir çoğunuz gibi. Ama biz seviyemizi bildik. Anancilik yapmadık. Sözlükte abi kardes ruhu vardı. Hatırlayanlar hatirlar Liseliler bile yerini bilirdi. Peki ya şimdi 7. sinifa 8. sinifa giden kardeslerimiz sözlükte)

    4) Sözlükte bi ara sexli başlıklara prim verilmesi yüzünden bir cok yazar daha sözlüğü bırakmıştır. Şu an ise durum daha vahim kuzenini giben mi ararsin yengesini mi...

    5) inci puan. Bence bu tamamen bir saçmalıkti. Zira görüyoruz ki bazı gerizekalilar yazarlığın kalitesine inci puandan bakıyor. Bu yüzden sırf inci puan kasmak için her başlığın altinda gereksiz flood atanlar , saçma başlık açanlar çoğaldı.

    6) Samimiyetsizliktir. Önceden dertlesmek icin başlık açıldığı zamanlar herkes birbirine destek olurdu. Anancılık yapan adam bile o an moral vermeye çalışırdı. Şimdi bırak desteği köstek oluyorlar. Ama hala arada tek tük iyi yurekli insanlar da yok değil. Haklarini yememek lazım.

    7) Anancilik yapip gereksiz flood atip herkese aykırı yazarların silik veya caylak yememesi. Bu durumdan gereksiz caylak silik yiyen arkadaslar yakınır en fazla sanırım. Buraya bende dahilim. Anne hem dinimizce hemde milletimizin gözünde kutsal bir varlıktır. Anneye laf edilmeyeceğini ailelerinden öğrenmeyen yazarlar dolmuş buraya. Sözde anarsistlerdir (!) kendileri...

    8) Önceden @2 ler efsane olurdu. Şu an ki @2ler ya reklam ya sacma bir sey ya da ana avrat soven zavallılar. Bence bu durum sözlüğün son geldigi hali ifade eden güzel bir örnek.

    9) Okumaya üşenen kesim. Bunlar uzun yazıları okumazlar ve cugu verirler. Ama o uzun yazilar sexli olursa ağzı sulu tek eli gibinde okuyan insanlardır.

    10) Yararli basliklarin deger görmemesi. Mesela bilimle ilgili olabilir bu basliklar veya guncel bir olay. Sozlukte basliginizin deger gormesini istiyorsaniz kuzeninizi gibmeniz gerekir artık unutmayın...

    Burada biraz özeleştiri yaptım. insanın kendi hatalarını farkedip düzeltmesi güzel bir şeydir. Herkese iyi günler

    edit : burdan @33 u ve @40 i aldığı karardan ötürü tebrik ediyorum
    ···
   tümünü göster