/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +12
    Mülakat günü geldiğinde babamla birlikte Kuleli ’ye gittik ve sıramızı beklemeye başladık. ilk önce spor testi yapıldı ve ben hepsini başarıyla geçmiştim. Ön hazırlıklar işe yaramıştı. Ardından mülakata girdim ve karşımda çeşitli rütbelerden subaylar vardı ve hepsi çeşitli sorular sordu fakat beni rahatlatıyordu konuşmaları, sordukları soruları bildim ve yorumumu istedikleri soruları cevapladım ve ayrıldım odadan. Bir süre sonra mülakatlardan da geçtiğimi öğrendim ve ertesi gün olacak Hava Harp Okulu’ndaki muayenelere katılabilecektim. Ertesi gün hayatımda olmayı istediğim en güzel yerdeydim, Hava Harp Okulu’ndaydım. Burada kapsamlı muayeneler sonrasında artık askeri öğrenci olur raporunu da aldıktan sonra çok mutluydum. Hayatımda en çok istediğim şeyi başarmıştım fakat her şey kesinleşmiş değildi.

    artık benim için tatil başlamıştı ve rahatlamıştım. Abilere arada gitmeye devam ediyordum ve artık bana askeriyeye girdiğimde neler yapmam gerektiğinden bahsetmeye başlamışlardı. Artık dini bilgileri tamamen öğrenmem ve askeriyede bunların bana çok lazım olacağını orada böyle şeylerin yasak olduğunu söylüyorlardı. Bana göz ile namaz kılmaya kadar birçok şeyi öğrettiler ve artık bana büyük bir adammışım gibi davranıyorlardı.

    Fakat ben bir türlü neden bu şeyleri gizli bir biçimde yaptığımızı sanki askeriyede farklı bir şeyler olduğunu düşünmeye başladım. Bir süre sonra askeriyede bu kişilerle görüşmemin yasak olduğunu ve mülakatlarda söyledikleri gibi abiler kelimesini kullanmamı istemişlerdi. Ben yavaş yavaş korkmaya başlamıştım fakat üzerimde o kadar çok emekleri vardı ki, bunu onlara yapamam diye düşünüyordum fakat biliyordum ki ileride abiler bana askeriyede zararlı olabilecekti. Babama söylediğimde destek verdi ve haklı olduğumu söyledi. Bu sırada beni askeri liseden aramışlar ve izmir Maltepe askeri lisesini kazandığımı söylediler ben çok sevinmiştim hem izmir yakındı hem de çok istediğim havacı olarak okuyacaktım.
    ···
    1. 1.
      +2
      Kardeş maltepe askeri lisesinde havacı olarak okunulmuyor ışıklar askeri hava lisesinde okuman gerekiyodu
      ···
    2. 2.
      0
      Kardesim hava bursada degilmiydi amk
      ···
    3. 3.
      0
      Kardesim hava bursada degilmiydi amk
      ···
    4. 4.
      0
      Askeri liseliyim hava lisesi ışıklarda mk
      ···
    5. 5.
      0
      Panpa mülakata girmiş sadece
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster