/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +25 -1
    Babam beni üniformayla gördüğünde çok gururlanmıştım ilk defa bir erkek olduğumu orda anladım, çakı gibi olmuştum tam da istediğim şekilde. Babamla bahçeye çıktık çam ağaçlarının altında bir bankta oturduk. Konuştuk ama öyle mutluyduk ki hiçbirini hatırlamıyorum. Aslında biraz hüzün vardı o anda çünkü biliyordum ki 13 yaşında ilk defa ailemden ayrılacaktım. Babamın gitmesi gerekiyordu, gitmemesini istiyordum ama bunu ona söyleyemezdim çünkü ben bir askerdim artık. Babam ayağa kalktı vedalaştık ağlamamak için o kadar sıkıyordum ki kendimi anlatamam. Babam yavaş yavaş yürümeye başladı, ben ağlamaya başladım. Babam benden uzaklaştıkça benim hıçkırıklarım artıyordu. “Baba gitme, beni bırakma” diyemedim. Şimdi bu yazıyı yazarken bile ağladım, gerçi her aklıma geldiğinde ağlarım ya her neyse…

    Artık koca okulda tek başıma kalmıştım. Fakat zaman geçtikçe alışmaya başladım; hem arkadaşlarıma, hem okula, hem de yalnızlığa. intibak kampı boyunca okuldan dışarı çıkmadık. Askerlikle ilgili temel şeyler öğretiliyordu. Kurallar, selamlamalar, talimatlar derken zaman geçiyordu fakat bana abilerin dediklerini aklımdan çıkarmamaya çalışıyordum. Arkadaşlarıma belli etmeden gözle namaz kılıyordum. Askeri ortama alışmam biraz zor olsa da bunu başardım artık yeminimizi etmiş ve birer subay namzeti olmuştuk. Okulda üst sınıflarla olan ilişkilerimiz biraz karışıktı. Birinci sınıflar her gördükleri yerde çağırıyorlar, çeşitli bahanelerle azarlıyorlar fakat ben yine okulu sevmiştim sonuçta ast üst ilişkisi olacaktı.

    Artık izne çıkma vakti gelmişti ve ilk defa izmir’de yalnız başımıza dolaşacaktık. Devre arkadaşlarımla birlikte konakta dolaşmaya başladık, ilk izin olduğundan beşerli onarlı gruplar halinde dolaşıyorduk. izin bitiminde okula döndük ve yine normal aktivitelere devam ediyorduk. Zamanla alışınca burada hayat çok güzel geçiyordu. Hafta içi ders sonralarında konferanslar oluyordu ve bunlarda bize değişik konularda bilgiler veriliyordu. Derslerden ve konferanslardan arta kalan zamanlarımızda ise spor takımlarına seçmelere katılıyorduk ilk zamanlarda.
    ···
   tümünü göster