1. 1.
    +2 -10
    Evet beyler bugün ilk defa sigara içtim. Evde tektim ve hemen bi 31 çektim boşaldıktan 15sn sonra içimden bi ses Git babanın sigarasından al ve dışarda sigara iç, tadına bak dedi. Kendimi kaybettim ve birden canım sigara içmek istemeye başladı kendime sadece tadına bakarım başka içmem dedim. Hemen mutfağa gittim babamın sigara paketinden 1 sigara aldım. Markası parliament slims. Pek öksürtmez dedim. Bi tane de çakmak alıp sigarayı cebime koydum ve dışarı çıkıp sigara içecek gizli biyer bulmam gerekiyordu. Dışarı çıktım biraz gezdikten sonra uygun yeri buldum.

    Bulduğum parkta gözüme kestirdiğim tenha biyere çötüm ve sigarayı elime aldım çakamkta elimdeydi. Bi abi demişti içine çekince yanar diye o aklıma geldi ve sigarayı içime çekerek çakmakla yaktım. Sigara yanmıştı 1-2 kere çektim üfürdüm. Tadı çok acı iğrenç bişeydi. Neyini içiyolar bunun amk dedim. Önceden pek çok kez nargile içmiştim onun gibi içmeye başladım.

    Sigaranın tadı dilime işlenmişti, acı, iğrenç bi tat geliyor bende tükürüyordum. Külünü çırpmayı beceremedim ve elimle değişik değişik ucuna vuruyordum kül düşsün diye.

    Sigara çabuk bitmişti. Yere attım ve gelirken bakkaldan aldığım naneli sakız, mentöllü şeker ve cebimde taşıdığım parfümü çıkardım. Tüm şekerleri yedim, sakızları da çiğniyordum. Bi parfüm banyosu yaptım ve düşüne düşüne eve gittim.

    Artık hiç kimseye söylemeyeceğim sadece benim bildiğim, bana özel bir sırrım vardı sigara içiyordum.

    Dışardan bakanlar bana Hayatımda aklıma gelecek sigara içen son kişi olarak bakıyor. Öyleydim aslında neden yaptım bilmiyorum. Ama tadı iğrenç bişeydi bir daha içmem, içersemde editlerim burayı.
    ···
   tümünü göster