/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9
    Ya ırkci olmayin diyorsunuz  ama irkcinin onde gideni sizsiniz . Doguda adamlar kurtce istiyoruz, bizim dilimiz, ben kurtum diye geziyor biri sordugunda TURKum diyemiyorsunuz sonra bana irkci diyorsunuz bak kardesim canim cigerim sen Turkiye Cumhuriyetinde yasiyorsun kimligin var yasalara gore sen TURKsun inkar edemezsin inkar edersen teroristsin yasalari cignemis olursun.

    Simdi gelelim ulkeyi bolmek istiyorsunuz irkcisiniz diyenler bu ulkede TURKU kurdu lazi arabi cerkezi herkes birdir diyorsunuz tamam dogru bu ulkede yasiyan herkes birdir ama sen gidip laz benim kardesim diyemezsin o bu ulkede yasiyorsa TURKtur inkar edersen sen irkci olursun cunku anayasada bu ulkede yasayan herkes TURKtur diyor. 

    Simdi loldeyim karsima laz cocugu na benzer bir nickli adam geldi ya simdi bu ulkede sen lazim diye geziyorsun bre adam ben nickime TURK koysam ayy pis irkci dersin lan laz koyarken iyi ben niye TURK koyamiyorum . Lazim kurtum cerkezim de sonra irkicilik yapma ,bizde kardesiz de . Lan sen kimi yiyon .

    Geçen incide bi ADAM  gordum demiski aslen arabim ama bu bayrak altinda yasadigim icin gururluyim ve ben  (buyuk harfle yazmis )  TURKUM demis ve bende direk caktim sukuyu(okursan selam cak panpa) boyleleri icin canim feda sonra vatanina sevene irkci damgasi koyuyorsunuz milletini sevene irkci damgasi koyuyorsunuz  sonra ben ATATURKcuyum diye gezin ATATURK bir kere gercek bir vatan millet severdi  ilkelerinde bile milliyetcilik var

    Simdi bana ben lazim kurtum arabim diye gezinip bana hak tanimiyorsunuz diyemezsiniz  sen ben kurtum lazim vs diye gezersen irkcilik yapmis olursun kardesiz diyrmezsin zaten kardesiz hepimiz demeniz icin kurtum lazim vs diye ortaligi hararetlendiremezsin. Kürtum lazim diye gezemessiniz cunku burasi TURKIYE burda yasalara gore herkes TURK herkes ayni hakka sahip .

    Sen bana kendi  milletinin irkciligini yaparsan bende yaparim . Senin bu ulkede farkli dil konusma hakkin yok burasi turkiye turist degilsen konusamasin konusursan sen irkcisin.
    Yeter artik kurtum lazim diyin sonra     bana irkcisin diyin yok oyle bir dunya uyanin artik

    YASALARA UYMAZSAN ZATEN TERORISTSIN. HAKTA ALAMAZSIN BI takTA. TERORIST BAŞININ RESMINI ASIP 2 BEZ PARÇASI ASIP BIZEDE HAK VERIN DIYIN IRKCILIK YAPMAYIN DIYIN YOK OYLE BIR DUNYA . AMA SUNU DIYIM KIMSE IRKINI SECEMEZ ANASINI BABASINI SECEMEZ AMA HERKESIN AKLI VAR SOYUN KURT ARAP LAZ OLABILIR AMA AKLINI KULLANIP TURKUM DERSEN SENIN ICIN OLURUM BEN OLUR ONEMLI OLAN SOYUNDAN GELEN IRK DEGiL BENIMSEDIGIN IRKTIR. BU YÜZDEN BU ÜLKENiN YASALARINA GORE SIZ BEN LAZIM KURTUM VS. DIYE GEZEMEZSINIZ CUNKU SIZ TURKSUNUZ BURASI TURKIYE.
    ···
   tümünü göster