/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -1
    Bir erkek olarak hepsini cevaplıyorum. 

    1. Aklımız fikrimiz sürekli 7/24 cinsellikte değil.  Cinselliği bu şekilde tabu haline getiren yine sizlersiniz yanlış anlamayın suçlamıyorum olanı söylüyorum. 

    2. Yalan söylemek ile ilgili paradoksu biliyorsunuz zaten.  Yalan söyleyebilse biri yalan söylediğini anlamazsın,  anlarsan yalan olmuyor.  Her neyse ben yalan söylemiyorum sevgilime.  Tarzım değil. 

    3. Çok acımasız bir genelleme bu.  insanoğlunun güzele karşı ilgisi vardır.  ister istemez bi yörüngesine kayıyor insanın.  Ama bu sadece erkekler için değil kızlar için de geçerli.  Reklamda kaslı bi erkek görünce gözünü ayıramayan kızlar tanıyorum ben. 

    4. Buna cevap vermek bile anlamsız.  Bu nasıl bi genellemedir.. Ben gayet romantik bir insanım,  dokuzuncu sınıfta bir kızı sevmiştim kızla baya bi konuştuk kız tüm arkadaşlarımın arasında seni sevmiyorum vb sözler söyleyip özgüvenimi gibmişti.  Şimdi bende ona göre genelleme yapayım kızlar nasıl bu kadar hissiz ve acımasız olabiliyor?

    5. Ya cidden aptallıklarla dolu sorular daha.  Neden acaba öyle deniliyor? Biraz düşün, cinselliği özgürce yaşayan erkeklere siz sanki " aa ne beyefendi çocuk"  CB ithamlarda bulunuyorsunuz. 

    6. Asla öyle bir çabam yok,  istersen sana sevgilimle konuşmamı ss atayım.  Para olmadığı için bulaşamıyoruz pazartesi perşembe bir bilet alana bir bilet alana bedava olduğu için o günleri bekliyoruz.  Ayriyeten olmayan bir şey varmış gibi göstermekte sizin üstünüze yok.  Destekli sütyen,  zütü toplu gösteren külot.  istersen hiç tak atma bize. 

    7.  3 yıldır sevgilim var  daha hiç cinsel ilişki yaşamadık.  Birbirimizi birbirimize saklıyoruz.  O kişilik meselesi.  Bakire olupta zütü otoban olan ne kızlar var. 

    8. Şuana kadar hiç bir kızdan ben ayrılmadım,  ayrılamam da.  insanları üzmekten korkarım. 

    9. Öyle değilim ama öyle davranan insanları öyle olmaya siz zorladınız nerede fırlama tip var aşık oldunuz. 

    10. Zevkler ve renkler tartışılmaz..  MiLYARLARCA gönül vereni olan bir spora nasıl böyle diyebiliyorsun. 

    11. Tüm soruların saçma ama bu muhatap almaya değmez. 

    12.  Bende kız arkadaşıma bunu diyorum azıcık romantik ol. 

    13. Egemenlik altına almıyorum.  Sevgilime yapma dediğim hiçbir şeyi bende yapmıyorum. 

    14. Fiziksel olarak benimkinin küçük olması komik olurdu.  Küçük değil kaldı ki küçük olsun bunda utanılacak ne var ki?  Sizinde sütyeni çıkarınca eli avucu doldurmayan memecikleriniz var?  Ne yani sizi tanrıçalaştıralım mı?  O değeri hak edin ilk önce. 

    15. Ben pgiboloji okuyorum,  95 kişilik sınıfta 80 kız var ve sevgilim farklı şehirde.  Ben buna rağmen aldatmıyorsam o aldatıyorsa terk etmeyip ne yapayım.  Ben daha güvenemem ki ona.  Güvenmediğim birini de öyle uzun süre sevgim kalmaz.  Kaldı ki senin kadının başka bir erkeğin altında zevkle inliyor ve bunu isteyerek yapıyor.  Sonra sana geliyor ve bi kere oldu affet.  Hadi ya. 

    16. Kıskanmıyorum ki Allah vergisi bunlar benim çapım belli. Kendime güvendiğim tek konu dil huursu olmam.  Konuşarak tavlayamacağım kız sayısı çok az. 

    17. Neden görünelim,  siz niye yukarıdaki resimdeki gibi görünmüyorsunuz.  Biraz da siz bizim için süslenin.  Sadece kendi erkeklerinize. 

    18. Yatakta başarılıyım çünkü önsevişmeyi uzun tutuyorum zaten önsevişmeden ileri gitmiyoruz o yüzden saatler sürüyor.  Kaldı ki partnerim benden daha çok boşalıyor. 

    O kadar genelleme yapılmış saçma sorularki ve ben 30 dk mı  verip bunu cevapladım.  Teşekkürler herkese  
    ···
   tümünü göster