1. 26.
    0
    karakterler:

    solid snake
    paralı askerlikten yeterince kazanan ve artık savaşmak istemeyen solid snake alaska’daki twin lakes’e yerleşir. önceki iki görevinin onda yarattığı stres, acı ve halüsinasyonları kafasından atmak için kızaklı huskie yetiştirmeye ve yarışlarına başlamıştır. ne var ki kulübesine gelen silahlı askerlerin yoğun ısrarlarını kıramaz.

    albay roy campbell
    eski foxhound komutanıdır ve solid snake ile bağlantıya geçebilecek başka kimse olmadığı için yeğeni meryl adaya sokularak göreve zorlanır. önceleri amerikan deniz kuvvetlerinde ve delta force’da görev almıştır. foxhound’u bırakmasının sebebi ise gen terapilerine sıcak bakmamasıdır.

    meryl silverburgh
    babası körfez savaşı’nda öldüğü için amcası roy campbell tarafından büyütülen meryl küçüklüğünden beridir asker olmak istiyordu. meryl, albay campbell’ı göreve zorlamak için üsse yedek asker olarak sokulmuştu.

    dr.naomi hunter
    foxhound'un tıbbi işleriyle uğraşan ve gen terapisini yöneten kişi.

    nastasha romanenko
    bir nükleer teknoloji uzmanı olarak snake’e destek sağlıyor.

    mcdonald miller (master miller)
    outer heaven olayı zamanında foxhound için savaş danışmanı olarak kiralanmıştı. los angeles’de yaşıyor ve solid snake’in de hocası.

    mei ling
    uydular ve telekomünikasyon konularında uzman olan çinli bir mit öğrencisi. snake’in görevinde kullandığı radarın da mucidi.
    ···
   tümünü göster