/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +31 -2
    Beyler bu başlıkta her entrysinde nick6 dilenen mal reisin, sözlüğün nacizane anancısı 7deliklitokmağın aslında aynı kişi olduğunu kanıtlıyorum.

    1. Mal reis entry girmeye tam olarak 7delikli silik yedikten 2 gün sonra başladı. Aradaki 2 gün de silik yemiş olmanın şokunu atlatıp sirkan, teletabi ve diğer tüm modlara sövdükten sonra ben bu sözlüğün anasını neden tekrar gibmiyorum diye düşünmesi için geçen süre.

    2. Mal reis de tıpkı 7deliklitokmak gibi 7/24 online ve bir şekilde her başlıkta @2 olmayı başarıyor. Bu işsizliğin dünyada başka bir örneği yok. Başka kimse bu kadar işsiz olamaz.

    3. Mal reis de sözlük hayatına 7delikli gibi anancılıkla başladı ve bundan orim yapmayı denedi. Ama 7delikli yüzünden anancılık sözlükte o kadar yaygındı ki mal reisin bu kadar anancı arasından sıyrılıp popüler olması mümkün diildi. O da yeni bi akım başlatmayı denedi: Nick6 dilenme...

    4. Mal reisin sürekli nick6 dilenmesinin bir başka sebebi de 7deliklinin nick6sının trende girip sözlükte bir ilk olmuş olması. Eski hesabında böyle bir başarıya imza atıp da silik yemesi kendisine koyuyor tabi. O da böyle bir uygulamayla 7deliklitokmak hesabında imza attığı tüm başarıları yeni hesabında da başarmak istiyor. Yakında çüğü rekorunu kırmaya çalışırsa kimse şaşırmasın.

    5. Mal reisin de 7deliktokmağın da profil resimleri aynı yeteneksizlikle paintten editlenmişti.

    Sana sesleniyorum mal reis adamsan bu başlığa gelirsin ve söylediklerimin aksini iddia etmeye çalışırsın

    ···
   tümünü göster