/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +3
    evet inkar etmeyelim hepimiz 31 çekiyoruz ve bu eylemi gerçekleştirmeye bayılıyoruz. çünkü 31 çekerken bambaşka dünyalara gidiyoruz. dünyanın derdinden gürültüsünden kurtulup kısa bi süreliğine coşuyoruz attırıyoruz fışkırtıyoruz. ama 31 çekmenin faydaları ve zararları hakkında yeterli bilgimiz var mı? hayır yok.

    1)sizi abazalıktan alıkoyar. gördüğünüz her kadına azıp kudurmazsınız işinize kolayca bakarsanız.

    2)hayalgücünüzü kullanma konusunda profesyonel olursunuz. düşünün lan günde 3 kere istediğini gibiyorsun. size pas vermeyen komşu kızını, televizyonda görünce gibini kaldıran gibmek için öldüğün ünlüyü.

    4)intikam alırsınız. size kötülük yapan bir huuryu (örneğin facebookta size engelleyen bir kızı) ölene kadar gibebilirsiniz. evet böyle bir şansınız da var.

    5)zaman geçirirsiniz. mesela 1 saat sonra sevgilinizle buluşacaksınız ama zaman geçmek bilmiyor. buluşmadan önce sevgilinizi çeşitli pozisyonlarda giberek zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz.

    6)gibiniz büyür. düzenli günde 1 kere 31 çektiğiniz takdirde 2 sene içerisinde gibiniz 3 cm uzayacaktır. bu gerçek.

    7)tecrübe kazanırsınız. evet milli olmayan liseliler. nasıl boşaldığınızı falan görürsünüz. ve sorunlarınız varsa bunu bir şekilde halledersiniz.

    8)uykusuzluğa birebirdir. eğer uykunuz yoksa ve uyumak zorundaysanız gidin güzel bi 31 çekin 2 dakika sonra da işeyin. dakkasında uykunuz gelir. test edilmiştir.

    10)mutlu olursunuz. evet orgazm sonrası mutluluk paha biçilemez.

    Edit:panpalar alıntıdır. Bilginiz olması için yazdım.
    ···
   tümünü göster