/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +12 -4
    Bu başlıkta sözlükte gördüğüm yobaz ateistlerimizin islam'a attığı saçma sapan suçlamalara liste halinde cevap vereceğim. çok kişi okuması ümidiyle.

    1-Peygamber 8-10 eşlidir işi gücü cinselliktir buna çocuklar da dahildir.



    CEVAP: Peygamberimizin çok eşli olduğu doğrudur. Hz muhafazid (sav) 25 yaşında evlenmiş ve 54 yaşına kadar sadece Hz Hatice ile evli kalmıştır bu yaşına kadar tek eşlidir. 54 yaşından sonra kalan 9 yıllık hayatında antropoza girmiş birinin sexle derdi olmadığını anlarsınız herhalde? insanlar o dönemde kadınları diri diri gömerken kızını omzuna alıp gezdiren BiR PEYGAMBERiN ÜMMETiYiZ!

    2-Peygamber zeki biridir kuran'ı kendisi için yazmıştır. Çıkarları vardır.



    CEVAP: Hz muhafazid sav 25 yaşında dönemin en zengin kadını hz hatice ile evlenmiş ve varlıklı refah birisidir. ayrıca dönemin en kuvvetli kabilelerinden olan kureyşden gelmektedir. Peki zaten rahatta olan herife peygamberlik geldikten sonra (40) olanlara bakalım?

    -Nice savaşlara girdi yaralandı
    -Taif'te taşlandı
    - Malının neredeyse tamdıbını dağıttı
    - Kurulan baskılar yüzünden hicret etmek zorunda kaldı
    -Namaz da iken eziyet edildi (işkembe koyuldu)
    - Kabe yöneticiliği teklif edildi. Bir elime Ay'ı Bir elime Güneş'i verseniz ben davamdan vazgeçmem diyen BiR PEYGAMBERiN ÜMMETiYiZ

    Peygamber efendimiz sav in tarihi kaynaklarla sabit dizayn edilmiş evi :

    http://www.imgim.com/1280x720-vaz.jpg

    3-cariyelik ve kölelik dinidir.



    CEVAP: islam da, islam hukunda bir günah işlediğiniz zaman yapmanız gereken köle veya cariye azad etmektir. islam kölelik dini değildir. Kölelik cahiliye döneminin örf ve adetidir. islam geldiği zaman köleleri serbest bırakan azad eden BiR PEYGAMBERiN ÜMMETiYiZ!

    Edit: ilgi görürse ekleme yapılacaktır hepsi kendi emeğimdir kesinlikle alıntı veya çalıntı değildir.
    ···
   tümünü göster