/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +32 -4
    EVET arkadaşlar uzun saç olayında umarım beni anlamışsınızdır.O ünlü isimler boşuna saç uzatmıyor artık anlayın bunları.Haa erkekler 3,5 veya diğer model saçlarda yakışıklı değil midir ? dedirtebilir sizlere.Ben de diyorum ki sizlere, kızlar en farklısını gözüne kestirir. Onların sahip olduğu uzun saçlardan sizde de olursa işler karışır. Size ilgi duyarlar. Hele ki o uzun saçlarınıza bakım yapıp önem verirseniz sizin saçlarınızı kıskanacak hale gelirler. Düşünsenize kızlar saçınızı kıskanıyor.

    Saç demişken kullandığınız şampuan acayip önemlidir. Saçınızın yapısına uygun besleyici şampuan alın. Dalgalı mı kıvırcık mı saçınız bilemem ama ona göre şampuanlar mevcut. Gidip bakkala "abi bana bi heden şoldırs versene yeaa" demeyin lütfen. Saçınız çok çabuk yağlanıyorsa gidin yağlı saçlar için şampuan alın yani. Ayrıca saçlarımız ağaç gibidir beyler. Sularsanız ve bakım yaparsanız büyür ve güzel gözükürler. Amma velakin bakım yapmayıp sulamazsanız daha yeşermeden kururlar. Saçlarınızı en geç 3. günde yıkayın beyler en ideal sistem budur. Yağlanma 3. günden sonra kendisini gösterir.
    ···
    1. 1.
      +4
      Ne 3. Günü aq benim saçı yıkıyom sabah kalkıyom yine yağlı şanpuan önersene bana clear men hızlı stil kullanıyom çabuk yağlanıyo

      Edit:Oha lan nasıl tuttu bu entry
      zütümü yırtsam 2 şuku gelir
      ···
      1. 1.
        +5
        serkanın yedek hesabını buldum binler
        ···
    2. 2.
      +4
      Hacı sarışınım sabah yıkıyorum yertesi sabah saçımı sıkıp patetes kızartıyorum.
      Tavada degil firitözde amk.
      ···
    3. 3.
      0
      Hellllall devam
      ···
    4. 4.
      +1
      bendede aynı sorun aq sabah yıkıyom akşam yağlanıyo
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster