1. 526.
    +2 -3
    Aklı olan gelmesin bu gibik yere amk
    Buraya cennet diyen gerizekalıların da beynini gibeyim
    ···
    1. 1.
      0
      Memleketin nere diye sorsak yozgat dersin amk yobazı bide gelmiş tr nin en güzel şehrini yeriyor aq
      ···
      1. 1.
        0
        Öncelikle benim dedemin dedesi ilk olarak 1886 yılında Antalya'ya gelmiş, yani senden daha fazla Antalya'lıyım. Babamın dedesi Çanakkale savaşında şehit düşmüş. Ayrıca Türkiye'de izmir, Muğla, Sinop, Aydın, Bursa, istanbul gibi şehirler varken nereye Antalya en güzel şehir lan? insanları cahil ve gerizekalı, ağaç desen zar zor bulunuyor. Her yer de kekolar, pkklılar ve daha bir sürü gereksiz var. Tek bildikleri Konyaaltı'nda karı kız kesmek, tofaşlarla özürlü gibi dolaşmak. Havası desen sanki çok sıcak değilmiş gibi bir de anasının amı gibi nem var. Kışın zütümüz donmasına rağmen bir gram kar düşmez. Oteller de her yerinden ter damlayan garsonlar turistlere yavşıyor. Denizi olmasa bir taka yaramaz. Bir portakalı güzel bir de Kaş ve Alanya ilçesi çok güzel. Onun dışında hepsini at çöpe. Hiç bir taka yaramaz diğer ilçeler. Sanki şehirde çok orman varmış gibi bir de her sene ormanlar yanıyor. Sizin şu yobaz diye dalga geçtiğiniz Konya bile daha güzel bu gibtimin yerinden.
        ···
      2. 2.
        +1
        bir zamanlar bana göre de Türkiye'nin en güzel şehriydi. Şimdi ise nüfus anasının amı gibi arttığı için herkes bir tak varmış gibi Antalya'ya geliyor. Irkçılık yapmak istemem ama en çok kürtler gibti bu şehri. Şehir dışından gelip adam gibi çalışanları da bilirim, karı kız düşürmek için gelenleri de. Ben Antalya'lı olmama rağmen bir tane sevgilim bile olmadı, ama dün gelen keko bu gün turist gibiyor dıbına koyim. Mesela benim çalıştığım otelde 19 yaşında Vanlı bir arkadaşım var. Arada sırada onunla buluşur gezerim. Daha bugüne kadar ne bana ne de başka birine bir saygısızlık yapmadı, ne sahile gidip abaza gibi kızlara baktı, ne de bir kere bile yere çöp atmadi. Bazı kürtlere banyo yapmak zor gelse bile, çocuk her gün duşunu alıp işe gelir. Ben daha otelde ya da dışarıda hiçbir kıza sarkıntılık ettiğini görmedim, duymadım.

        Ha ama bazıları var ki sabahtan akşama kadar kızları adeta gözleri ile giberler. Şehrin nüfusu olmuş 2 milyon, en az 1 milyonu gereksiz. Nüfusu fazla olunca ne oluyor ki? Bak istanbul'a, 14 milyon nüfusu var ama içinde hırlısı var, hırsızı var, teröristi var, var anasını var.

        Eğer Antalya'ya yapılan göçler kontrollü bir şekilde yapılmazsa ve nüfus artmaya devam ederse, bu şehirden artık bir tak olmaz. Benim kanaatimce Antalya'nın nüfusu en fazla 1 Milyon olmalı ve göçler kontrollü olmalı. Yoksa istanbul'u kaybettiğimiz gibi Antalya'ya yı da kaybederiz.
        ···
   tümünü göster