/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 26.
    +20 -4
    beyler diğer bi önemli konu malumunuz kaşlar. Kaşların ortasını kesinlikle uzatmayın saç değil onlar. Ortası ile yetinmeyin kaşlarınızın üstünden fazlalıkları da almanızı öneririm. Bunları duş alırken az sıcağı ayarlayıp yüzünüze sıcak suyu vurun ve duştan çıkın. Gozenekleriniz açılmış olacaktır. Cımbız ile işlem yaparken kıl dönmesini engelleyecektir.

    Almanız gereken yerleri tespit etmek için basit bir yöntem onericem. Kalem alın ve burnunuzun hem sağ ve sol tarafına alniniza doğru dik şekilde tutun. Kalemin dışında kalan yerleri temizleyin.

    Benim önerim uzmanlar tarafından seans usulüyle yapmanız.Bi güzellik merkezinde 5 seansa hallediyorlar. Seans başı 20 30 lira alırlar en fazla.

    Kaşları ince aralıklı bir tarak ile yukarı doğru tarayın. Makas ile fazlalıkları alın ve kaşlarınızın uzunluğunu inceltin. Makas derken normal makas değil amk. ince küçük makaslar var onları kastediyorum. Ayrıca nette kaş makineleri var, kaşların kalınlığını yok etmekte bire bir. Onlara göz atın

    Kaşlarınızın üstünden alınan kaşlar size ciddi bir bakış verecektir. Girin markalarin sitelerine erkek mankenlerin hepsinin kaşlarını inceleyin. Dediklerim doğrudur.
    ···
   tümünü göster