/i/Kız Meselesi

  1. 51.
    +11 -1
    Neyse beyler devam edelim. En son dusunuyodu. Bu merve hikayenin puf noktasi(gibmedim). Neyse bu merve ablasinda kalicakti 1 hafta. Ben kiza acildigimda da oradaydi. Merve ablasi da fitnecinin teki. Kiz normalde %1000 ihtimal kabul ederdi. Ama bu merve ablasi aklina girdi ve reddetti. Sonra bi sure yazismadik. Sonrs tekrar yazdi bana. Tekrar yazismaya basladik. Ama hic sevgili muhabbeti yapmiyorduk. Konservatuar okuyorum demistim. 5 farkli enstruman calabiliyorum. Kiza hep sarki soyleyip gonderirdim cok hosuna giderdi.
    Neyse. Almanya da yasadigi icin her turden arkadasi vardi. Hatta birisine intagramdan baktim. Adi jacqueline. Ama benimkinin su dokemez eline. Yine de guzel kizdi jacky. Benim kinin en iyi arkadasiydi. Resmini arkadaslara gosteriyordum jacky nin. Olum bu meteor ne zaman dustu dunyaya gibisinden sacma sacma laflar soyluyorlardi. Eminim hepinizin abaza bir kankasi vardir. Benimde var. Ismini vermek istemiyorum... Tam bi konu uzerinde yogunlasirken aradan cikip bana jacky i ayarla demesine ayar oluyorum.
    Neyse biz kizla muhabbeti yine ilerlettik. Nenemgil koyde yasiyor. Benim ki de tatile geldiginde mutlaka koyde kalir iki uc gun. Neyse biz bununla o 2 3 gunluk tatilde neler yapacagimizk falan planliyoruz. Beraber yildizlarin altinda muzik dinleyerek uyuyalim falan diyordu bana. Ben de hakkinda en ufak kotuluk dusunmuyordum. Koyde genelde yaz aylarinda balkonda yatarlar yer yataklarinda. Biz planlamistik. Herkes uyuyunca iceri gidecektik...

    Meraklandiniz degilmi muallakler...

    Devami part 3 teee...
    ···
   tümünü göster