/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 101.
    +1
    Al işte bir tane daha gerizekalı, ideolojiyi bilmeden boş yapmışsın. Siz sanki çok tak varmış gibi arabalarınıza osmanlıca yazı yazdırırken bir şey olmuyor da adam koluna Türk yazınca mı sesiniz çıkıyor? Üstelik osmanlıyı arap sanarlar fln diye zırvalamışsın önce etrafına bir bak ki hangi kesim tarih bilgisinden daha yoksun. Siz de boş yapan adama prim vermeyin liselinin bilgisi sıfır
    ···
    1. 1.
      0
      Öncelikle Osmanlı çok uluslu bir devlettir. Cahil.
      Hala Osmanlı'ya Arap devleti diyorsunuz.

      Madem yazacaksın neden Atanızın getirdiği alfabe ile değilde eski bir alfabe ile yazıyorsun ? Aptal.

      Zaten aşırı ırkçısınız birde çakma nazi sempatizanı atsız türküm diye anırır iken rum çıkması ayrı komedi. Acıyorum size.

      Alayınızda Ermeni-Boşnak-Sırp-Arap-Bedevi-Kürt-Laz-Rum-Yunan geni var iken Türküz diye anırıyorsunuz bari ırkınızı kökeninizi az araştırında gelin.
      ···
      1. 1.
        0
        Osmanlı'nın çok uluslu bir devlet olduğunu biliyorum. Arap devleti falan da dediğim yok. Kayı boyundan gelmiş olan Türk atalarımın kurduğu Türk devletidir.

        Atamın getirdiği alfabe dediğiniz arap alfabesi, niye onunla yazayım? Üstelik alfabe sıkıntı değil önemli olan altında yatan fikir.

        Aşırı ırkçı diye hitap edeceğine gerçek fikre bir baksana. Biz soya değil kafaya bakıyoruz. Davasını Türk davası olarak bellemiş herkes Türktür. Kendini Türk hisseden Türktür. Şu anda ırkçılık yapan da sen oluyorsun. "Cahil, aptal" gibi nitelemeler de senin ne kadar gerizekalı olduğunu gösteriyor. Salak salak konuşuyorsun sosyalist veya çomarsın eminim ki. Hepiniz aynı malsınız işte niye uğraşıyoruz ki amk.
        ···
   tümünü göster