/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +21 -11
    1-) Kışın bacaklarım ve kollarım pek gözükmediği için ağda yapma gereksiniminde bulunmam (koltuk altı ve alt tarafımdan bahsetmiyorum zaten hiç almadığım için)

    2-) Bana herhangi bir sosyal ortamdan yazan biri olduğu zaman terslerim ve soğuk cevaplar veririm ama bu benim paylaşımcı olmadığımı göstermez yakın çevremdekilerle her şeyimi paylaşırım.

    3-) Üniversiteye geçtiğim zaman tüm eski arkadaşlıklarımı silerim ve benle tüm gün publara gidicek bi arkadaş edinirim daha sonra havalar ısındığında onla tatile gider ve yüzümüzün yarısı gözükecek şekilde göğüslerimizin ön planda olduğu snapler atarım.

    4-) Benim kardeşim dediğim bi erkek arkadaşım olmaz tipi güzelse onun koynunda uyuma cesareti ve isteği gösteririm eğer tipini beğenmediysem ama iyi çocuksa onun saflığından yararlanıp bana içki ısmarlamasını sağlayabilirim.

    5-) Hiçbir erkeğe beni sever mi diye bakmam ne kadar öyle gözüksem de gerçek anlamıyla sadece tatmin edebilir mi diye bakarım. Tahrik olabileceğim yanlarını ararım.

    6-) Bir erkeğin evinde sabahlara kadar içerek ona eşlik edebilirim sabah olduğunda ise çok içmişiz hiçbir şey hatırlamıyorum diyip olayların üstünü kapatabilirim.

    7-) Ayrılacağım zaman eskisi gibi hissetmiyorum ve seni üzmek istemiyorum derim halbuki masturbasyonlarım artık zevk vermemeye başlamıştır. Yeni tenler aramak istiyorumdur.

    Sonuç olarak türkiyede kadın olmanın kötü yanları falan diye başlık açan gavatımtıraklara cevabım olsun bu siz kimsiniz kimin ülkesinde kadın olmayı beğenmiyosunuz. Pardon KADIN demişim.
    ···
   tümünü göster