/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +21 -3
    1- Kamuda başörtüsü zulum değil gerektir ayrıca bunu yaptığı için öcalan denen bebek katiline sayın demesini reva görüyosan o senin kansızlığındandır.

    2- Onlarca dolarlik borç dedigin imf borcunu azaltti ama dış ülkelere olan borcu kaç kat fazla arttırdı bunu bilmessin.

    3- Şehite kelle diyen, 3-5 şehit var diye meclis toplanmaz diyende erdoğandı ama bunları görmez saçma sapan konularda savunmaya çalışırsın.

    4- Bu kömür makarnaya ne hikmetse hep seçim dönemlerinde ihtiyaç oluyo heralde çünkü başka zamanlarda dağıtıldığına pek rastlamadım.

    5- Türkiyede 36 etnik köken var diyip dibine kadar halkı ayrıştıran ve hiç utanmadan pkk bayrakları içinde pkk'lı şivan perverle el ele tutuşması çok normal zaten. Ama o Türk-Kürt kardeştir dedi dimi daha bişeye gerek yok.

    6- Şehidimiz var diye 23 Nisan'ın kutlanmaması bi neden ama gene şehidimiz var diye köprü açmak bi neden değil çünkü o dünyanın en uzun kuleli köprüsü dimi?

    7- Sanki bitek imam hatiplerde okuyanların dini varmış gibi yazmışsın ama günümüzde görüyoruzki imam hatiplerin amacı dini öğretmek değil Atatürk'ü kötülemek, kurucu değerleri aşağılamak gibi saçma sapan şeyler.

    8- Fetöyle el ele verip devlete sokanların akp olduğunu bilmezmiş gibi saçmalamışsın gene ayrıca askeri liseden hain çıktı diye okulun kapatılması kadar saçma bişey olamaz. Akp içinden de fetöcü çıktı ama hâla duruyo parti. Diyanettende sürüyle hain çıktı, diyanet veya imam hatipler neden kapatılmadı. Ama işinize gelmez tabi.

    9- Darbeyi halk durdurdu.

    10- Kahrol israil dedi peşinden anlaşmalar imzanlandı. One minute dedi hemen ardından laflarım perese değil moderatöre dedi U dönüşü yaptı. "Abdye karşı geldi" haha buna kargalar bile güler. Bak bu lafıda iyi bilirsiniz siz.

    11- Köprü,yol, baraj zaten sizde bunları yaptığı için oy verirsiniz ya gerçi sen oy verecek yaştada değilsindir.

    "EGEMENLiK KAYITSIZ ŞARTSIZ MiLLETiNDiR"
    Mustafa Kemal ATATÜRK → işte benim liderim.
    ···
    1. 1.
      0
      Adamsın kardeşim
      ···
    2. 2.
      0
      Güzel yazmışsın eyvallah bu arada 4 yıldır oy kullanıyorum neyse o önemli değil kardeşim benim ben hiç bir suçu yok demedim çok var onun sayın diyen şehide kelle diyen dillerini gibeyim ama bak çamur atmaya hiç gerek yok bak hiç kimse inkae etmesin bu adamın ülkeye getirisi daha fazla keşke Atatürk ün tırnağı kadar olabilse ama "Beşer olurda , Kusur olmaz mı ?" Bide imamhatip mevzusunu baya yanlış anlamışsın öyle demedim
      ···
    3. 3.
      0
      Helal kardeşim iyi yazmışsin özellikle 8'i
      ···
    4. 4.
      0
      Daşşagını kemirsinler
      ···
    5. 5.
      0
      Sen varya sen heykelini yapsak taşşaklarına beton yetmez
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster