/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 251.
    +13
    Ya şimdi saçlar konusunda çok karşı çıkanlar olmuş ben anlatamıyorum galiba. Beyler siz güzel sakallı biri olsa ulan keşke benimde böyle sakalım olsa dersiniz. Kızlarda karşı cinsten olan birinin kendisinden güzel saçlı bi erkeğe asla hayır diyemez. illa ki size karşı içinde merak oluşur. Demek istediğim bu ve bu konu hakkında başka birşey demek istemiyorum.

    Yazdıklarıma da laf edenler olmuş onlara da tek cevabım sanki bu anlattıklarımı uygulayan var da suçlusu ben oluyorum arkadaş. Hiçbiriniz özenle birşeyler yapmıyor kendisine.Ben yapmanızı sağlayacağım.

    KONUYA DÖNELiM. Çekici olmak için merak uyandırmanız da gerekicek. Zaten varsa yoksa merak beyler... Giyimden devam ediyorum. Aynı renk şeyleri giymeyin sakın beyler uzak durunuz. Lacivert gömlek , lacivert pantolon sizi uyumlu yapmaz. Zıt takılın biraz başlıkta dediğim gibi. Beyaz tişört ve siyah pantolon desem ? ne kadar uyumlu değil mi sizce de ? ZITLIK beyler bunu kullanın.Hep aynı olmaktan kaçının. Kalın bacaklara sahipseniz slim fit pantolonlar giymeyin. Babet kullanıp kullanmak size kalmış ama klagib ayakkabı giyerken çoraplarınızı bi şekilde saklayın yani. Pantolonun paçasını uzun tutabilirsiniz.

    Kombininizi oluşturun lütfen. Gömlek ile pantolonu giyip kaybolmayın.O gömleğe güzel bir kazak alın ve güzel bir hırka ile kendinizi tamamlayın. Malum önümüz kış beyler. Montun içine sadece gömlek giyilmez. Uyumlu bir gömlek kazak ikilisi edinin şimdiden. Gömleğin yakaları kazağın içinde olmalı unutmayın ! Dışarda durursa kötü durur.
    ···
   tümünü göster