/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +744 -41
    Az önce bir yerde gördüm beyler kanım dondu. Bu gençlik nereye gidiyor? Biz filmde birilerinin öpüştüğünü görsek utancımızdan ne yapacağımızı bilemezdik çocuk ablasını gizlice çekip Vuuu ne gibilir başlığıyla yayınlıyor. Bunun gibi yüzlercesi var.

    Bu ne karaktersizlik bu ne şerefsizlik , çocuk diyenler olacak biz çocuk değilmiydik? Toplumun tüm değerlerinin içi ne kadar boşaltıldı farkında değil misiniz? Nereye gidiyoruz biz. Bu kafa yapısına insanlar mı yetişecek artık? Bunlara engel olunup çocukların örnek alması engellecek mi yoksa yarın öbür gün biz çocuklarımıza güvenemeyecekmiyiz ?

    Çocukların bu hale gelmesi engellenmek zorunda.Çocukların bu hale gelmelerinden herkes bir sorumluluk çıkarsın bir hatası var mı ne yapılması lazım düşünsün artık. Anneler,babalar, devlet ve bizler herkes bir şeyler yapmak zorunda önlemler almalı hareketlerimize dikkat etmeliyiz.

    Bakın belki inanmayacaksınız ama yemin ediyorum size bana bu sözlükte annesinin fotoğraflarını atan oldu. Bir başlığıma istinaden annem senin daşşaklarını yesin yazıp fotograflar göndermiş çocuk. Bu fotoğrafları araştırdım internette yok. Ardından neden böyle yapıyorsun diye sordum 31 çekerken annesini başkalarıyla hayal ediyormuş bu arkadaş ve bundan zevk alıyormuş. Anlatmaya çalıştım ne yapıyorsun çocuk sen kendine gel diye ben fantazilerimle mutluyum dedi kestirip attı ben de bana bir daha pm atma dedim.Bu içimizden bir örnek dışarıdan da değil.

    Çıplaklıkla meşhur olabilirim, şerefsizlik prim yapar algısını çocuklara yerleştirmiş bütün huur çocuklarının anasını gibeyim.

    Edit:Düzeltme.
    ···
   tümünü göster