/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -1
    Merhaba arkadaslar. Size lise son sinifta resim ogretmenimizin basindan gecen bir olayi anlatacagim.
    Hoca biraz tuhaf bir insan. Konusmalari falan sanki filozof gibi. Okula geldigi ilk gun bu adamda biseyler oldugunu sezmistim.

    Hocayla sohbetimiz ilerledikce bize farkli farkli amaclarindan ve yasadiklarindan bahsediyordu.

    Hz. Isa nin kayip sandigi mi ne varmis. Hoca nin amaci bu sandigi bulmakmis. Bunun icin cesitli yerlerde kazilar yapiyormus ve bir belgesel cekmeyi planliyormus.

    Birgun yine resim dersindeyiz. Hoca anlatmaya basladi 3 harfliler falan. Sonra bize dedi ki.
    Size anlatacaklarimdan etkilenmemeye soz verirseniz size basimdan gecen bir olayi anlatacagim. Bizde sinifca boyle seylere merakliyiz.
    Hoca devam etti...
    -Simdi anlatacaklarima inanip inanmamak sizin takdirinize kalmis... Hani ben bi sandik ariyordum. Bu sandigi bulmak icin yine bir arkadasimla kazi yapmak icin eski bir kiliseye gittik. Arkadasim biraz korkak bir tipti. Boyle seylere pek ilgisi yoktu ama beni kirmadi ve beraber basladik kazmaya. Yan bir sekilde kazarken beyagi derine indik. Yaklagib 15-20 metre falan. Ben onden arkadasimda arkadan iniyorduk asagi dogru.
    O benden yaklagib 3 metre falan geride geliyordu. Onume kocaman bir kaya cikti. Kayayi zorlukla yerinden kaldirdim. Kayanin arkasinda 5 metrekare genisliginde bir odacik vardi. O an gorduklerime inanmama aklim izin vermiyordu.
    Karsimda bir pantolon bir tisort bir gozluk ve bir sapka. Tipki bir insanin uzerine giydirilmis gibi dim dik duruyordu. Ve icinde kimse yoktu. Yani elbisenin ici bistu ve dim dik duruyordu karsimda. O kuyudan nasil ciktigimi bilmiyorum. Saniyeler icinde disari ciktim ve hemen tatile gittim.

    Hoca sozlerini bitirdiginde tum sinifin yuzunde soguk bir ifade vardi. Boyle bir hocamiz oldugu icin sanslimiyiz acaba. Birgun okulu basarlarsa züte geliriz.

    edit: hikaye gercektir. Adam anlatirken bin turlu yemin etti.
    ···
   tümünü göster