/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -1
    evet beyler sözlükte çoğu panpamız hikaye yazıyorlar gerek gerçekten başlarından geçen olayları gerekse hayal ürünü olanları ve bir de en tehlikeli olanlar var aslında hayal ama gerçekmiş gibi anlatıp yaşayan şizofrenimsi abaza panpalarımız. her neyse bunların ortak noktalarını çıkardım.

    Öncelikle hepsi özünde iyi insanlar en azından ilk entry ile bunu bize anlatmaya çalışıyorlar. Örnek cümle beyler yalan değil 0 gerçektir. Prim yapmak amacım değil vs cümleler. Halbuki amacının prim olduğunu ve trende çıkmaya çalıştığını biliyoruz.

    Asla yalan söylemezler. Nasıl mı? Birçoğu seri seri yazıcam yarıda bırakmayacağım sözünü verir. Fakat nedense birçoğu yavaş yazar ve diğer sözlük yazarlarının küfürlerine maruz kalırlar.

    Hepsinin hikayenin ortalarına doğru işi çıkar. Ya arkadaşlarıyla birliktedir ya da başka bir durum vardır. Ama ne tesadüftür ki hikayer yazarlarımız çok meşgul insanlar. Ve burada da o güzel niyetleri ortaya çıkar. Beyler kusura bakmayın bir saate gelicem. Ama gelmezler. Ayrıca hani hepimiz asosyaldik. Nereden çıkıyor bu dışarıda gezmeler falan filan yemeyin bizi.

    Ve çoğu aslında övülmeyi ister. Nasıl mı? Birçoğu mobilden yazıyorum beyler o yüzden yaval yazıyorum yazması zor oluyor diyip aslında bizden takdir bekler. Ama kusura bakmasınlar bizim gibimizde değil.

    Gizli bir ortak nokta ise şu. Herkes hikaye yazmaya başlarken girişi tasarlıyorum fakat gelişme ve sonuç kısmı her zaman doğaçlama plansız yazılıyor. istisna yazarlarımız hariç.

    gibtim soktum tarzı hikaye yazarlarının çoğu liselidir ve birçoğu hayal ürünüdür. Aslında o ilk başta bahsettiğim korkulan durumdur. Hayaldir ama gibi beynini ele geçirmiş kardeşlerimiz gerçekmiş gibi düşünürler. Onlara da hak vermek lazım. beyler sizde ekleyin aklıma bu kadar geldi

    Edit 1 silikyemyemiszenci: 21 yaşın 1.90 boyunda mavi gözlüdürler
    ···
   tümünü göster