/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 926.
    +23
    Son 2-3 part beyler. ileride bakıp gulecegim yahut ders alçağım güzel bir yazı oldu.

    Ayça Nisan'da gene başka bi sevgili daha yaptı. Onunla da hep ciks yapıp yapıp dururlardı. Ayca hatta bana hamilelik testlerini gösterirdi : "bak air2324jordan2 cigimmm negatif çıktı hamilelik testim, ama inşallah bir gun pozitif çıkacak ve ben su anki sevgilimden çocuk yapacağım"!!

    gibtir lan huur diyemiyosun işte, hayatında bi tane kız arkadasın olmuş sadece, diyemiyosun. Bir yandan en yakın arkadasın Kaan kafayı yemiş, bir yandan Aycanın yemediği tak kalmamış. Diyemiyosun huur diye kıza.

    Ayca'da bu arada ot, uyuşturucu, sigara, içki, ciks, dövme ne tak istersen vardı. Kaan kızın bakrieligini bi aldı, sonra kız yarraga doymadı sanırım dıbını gotunu sasırdı hahah. Kusura bakmayın biraz küfürlü anlattım burasını ama daha güzel özetlenemez bence.

    Her gun ders çıkısında sigara içerdik, takılırdık, gezerdik. Bilemedin 2 günde 1, o derece sıktı yani. Sevgilisinden cok benim yanımdaydı hep. Onu da aldatmıştır zaten huur ona da güvenim yok.

    Ha bu arada bi ara yazmıştım; Ayca zaten KAan'ı da aldatmış onlar çıkarken. onlar eylül 201 aralık 2013 arası çıktılar ve bu aldatma olayı ekimin sonu falan. Yani benle ayçanın ilk buluşup sigara içtiğimiz gunun bi kaç gun öncesi. Kız zaten amı gotu kaydırmış o sıradan.

    Kaan bunu hem benden hem de başka erkeklerden kıskanıyo demiştim ya; Ayca gitmiş bu erkeklerle bara içmiş içmiş öpüşmüş sonra hem de 3-4 tanesiyle. Hepsini hepsini hepsini anlattı be huur kız.
    ···
    1. 1.
      +1
      Sende gibeydin ya amk ses etmezdi huur ah benim gardasim
      ···
    2. 2.
      0
      Bize denk gelmiyorki böyleleri.
      ···
    3. 3.
      0
      Ayça'yı gibmen gerekirdi kardeşim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster