/i/Tespit

  1. 1.
    +667 -47
    Rekldıbını çok güzel gerçekleştirmiş olan Apple'ın yine gençler üzerinde bıraktığı etkiyi göreceğiz. Vatan Computer, Media Markt, Teknosa gibi mekanlara giderek burda birkaç saat bulunmanız, ülkenin gençlerinin ne durumda olduğunu görmeniz için yeterli olacaktır.
    Geçenlerde babama cep telefonu almak için bu yukarıda bahsettiğim mağazaları gezdik. Babam bugüne kadar Nokia'nın tuşlu telefonlarını kullandığı için akıllı telefon kullanması zaman alır diye şöyle alışana kadar 500-600 liralık, tam ona göre ufak bir akıllı telefon alalım dedik.
    Önce Teknosa'ya girdik. işte cep telefonlarını gezerken, görevlilerin birinden katalog istedik cep telefonlarına bakmak için. Aynı zamanda da kendisine durumu anlatıp yardım istedik. Adam babama anlatırken bir şeyler ben de babasıyla telefon almak için gelen bir genç ile babasının konuşmalarına kulak misafiri oldum.

    - baba iphone çok iyi, herkes alıyor.
    + oğlum bu kadar para verilir mi buna?
    - baba vallaha çok iyi abi de anlattı bak sana..
    + hemşerim kredi kartı ile nasıl taksit yapabiliriz?

    ... diye konuşma devam etti aldılar telefonu yanlış hatırlamıyorsam iphone 6 plus aldı. Adam da zaten aldığı paranın taksite gideceğinden yakınıyordu, çocuk mutlu adam suratı asık bir şekilde çıktılar mağazadan..

    diğer girdiğimiz mekanlarda da aynı durumla karşılaştık. Bu durum sadece iphone için geçerli değil, Samsung, Sony gibi markalar için de geçerlidir.
    Zenginsinizdir, 10 tane alsan gene koymaz, eyvallah beğendiğini al ne diyeyim.. Ancak durumun yoksa alma be kardeş... Yazık babana anana parana... israftır bu gerçekten...
    ···
   tümünü göster