/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    -1
    O da oybirinci amk. La gibtimin salaa, harbi burada sadece yazdıklarınızı görünce, söylediğinizden başkasını anlayamayacağımızı mı zannediyonuz la?
    Amucuk, o saydıkların sende var ama sen gelip incide ben öyleyim, böyleyim deme ihtiyacı duyuyon, sonra birisi bi şey deyince hemen ona cevap girip laf çarpmaya kalkıyon, hmm kesinlikle doğru söylüyor bu çocuk.

    Kardeşim, bu saydıklarına sahip olamaman suç değil. Hem daha yaşın genç, eğer kendini suni bir şekilde büyütmekten vazgeçip, gerçekten büyümeye çalışırsan, ileride saydıklarından daha fazlasına sahip olabilirsin. Birazcık oku, birazcık çabala. Seni ezikleyenlere cevap verme. Seni eziklemeyi bırakacaklardır. Ki sanırım ya ortaokulu, ya liseyi bitireceksin bi kaç seneye. Tüm ortamın değişecek. Yeni girdiğin ortamda kimse senin daha önce nasıl bir kişiliğin olduğunu bilmeyecek. Eğer oraya biraz bir şeyler okumuş kendini geliştirmiş olarak gidersen ve kimseyi ezikleyerek yükselmeye çalışmazsan( şu an yapmaya çalıştığın gibi ) toplumda kabul edilir bir seviyen olacak.
    Sorun olursa dm at, yardımcı olurum.
    Not, pgibiyatrım.
    ···
    1. 1.
      0
      Bruh...
      ···
   tümünü göster