/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -1
    Üçüncü Dünya Savaşı, Illuminati ve Armageddon
    Son yıllarda özellikle Ortadoğu’da ayaklanmalar baş kaldırdı. Lidya lideri Muammer Kaddafi ve hükümeti devrildi, Kaddafi linç edildi, öldü. Bu tıpkı bir ateş gibi bütün Ortadoğu’ya sıçradı, bu ateşten şu an nasibini alan ve hedefte olan yer ise tahmin edebileceğiniz gibi;

    Tamdıbını okursanız yazının, parçaların nasıl birleştiğini göreceksiniz. O yüzden emeğe saygı duyarak okuyun lütfen.
    Üçüncü Dünya Savaşı;

    Üç semavi dinde de bahsedilen savaş olma olasılığı yüksek, büyük israil’i kurabilmek adına, siyonistler tarafından başlatılması olağan olan savaştır. Hristiyanların Armageddon, Yahudilerin Arz-ı Mevud, Müslümanların Melhame-i Kübra olarak adlandırdıkları Dünya’yı yerinden oynatacak, insanların büyük çoğunluğunun yok olacağı büyük yıkım. islami kaynaklarda belirtilen alametlere göre çok yakın bir zaman da gerçekleşmesi muhtemel görünüyor.
    Eski Ahit’e göre, kıyametten bir süre önce, Mesih’in gelişiyle birlikte Mesih’e tabi olan Yahudiler ve onların düşmanları arasında büyük bir savaş yaşanacaktır. Eski Ahit’te, Yahudilerin büyük kayıplar verecekleri buna rağmen bu savaşı kazanacakları kehaneti yer almaktadır.
    Yeryüzünün cennet olması için önce üzerindeki kötü insanlar ortadan kaldırılmalıdır. (Mezmur 37:38) Bu, kötülüğe son verme amacı güden Tanrı’nın Armagedon savaşında yapılacak. Ondan sonra Şeytan 1.000 yıl boyunca hapsedilecek. Bu, kötülerin dünyayı bozmasına izin verilmeyeceği anldıbına gelir. Hayatta kalanlar yalnızca Tanrı’nın kavmi olacak.–Vahiy 16:14, 16; 20:1-3.
    “ABD’nin etkin gruplarından olan, bir çok bürokrat, istihbaratçı ve uzmanın yanısıra eski ABD Başkanı Ronald Reagan ve Bush’un da mensubu olduğu Evanjelikler de, Armagedon’un çok yakın olduğunu, bu büyük savaşın içinde bulunduğumuz insan nesli tarafından görüleceğine inanırlar. Onlara göre, bugünkü israil ordusu, yakında Armagedon’da “goyim” (yahudi olmayanlar) ile savaşacak olan ordudur. Dolayısıyla israil’in askeri gücünü artırmak ve korumak için ellerinden geldiği kadar çalışırlar.”

    Bu anlayışa göre Evanjelikler, Tanrı kelamı olarak Kitabı Mukaddesin edebi manasına inanıyor ve Kitabı Mukaddes’te geçen belli bazı bölümleri israil’deki Megiddo ovasında yapılacak olan son büyük savaşı önceden bildirdiği şeklinde yorumluyorlar. Bu son savaş, Kitabı Mukaddes’te ibranice Armagedon diye geçiyor. Armagedon ‘Megiddo tepesi’ anldıbına geliyor. Yani bu savaşın israil’deki Megiddo ovasında gerçekleşeceği iddia ediliyor.

    Bu inanışa göre: Armagedon, ancak ve ancak Yahudilerin bir millet olarak “Eretz israil” (Vaat edilmiş toprakları kapsayan büyük israil)de yeniden bir araya gelmelerinden sonra gerçekleşecektir…
    Pepsi’nin açılımını söyleyeyim size;
    Pay Every Penny for Strong Israil.
    Her kuruşunu güçlü israil için öde.
    Ariel, Coca Cola gibi şirketler israil bazlıdır. Kazançları israil ordusuna ve israil’e gider.
    Illuminati ile alakası da bu işte. Kapitalist şirketler insanlardan sömürdükleri paralarla israil’i destekliyorlar.

    Evanjelikler, Yahudilerin Tanrı’nın tek seçilmiş kulları olduğuna ve onlara Tanrı’nın dünyevi iyilik, kendilerine ise uhrevi saadet vaat ettiklerine inanıyorlar. Tanrı kendilerine uhrevi saadet vaat ettiği için bu Hıristiyan siyonist gruplara mensup olanlar kendilerini Yeniden Doğmuş Hıristiyan olarak tanımlamakta ve Armagedon’u görmeyeceklerine, ve bu dönemdeki acıların hiçbirini çekmeyeceklerine inanıyorlar. Çünkü onlar kendilerinin Tanrı tarafından gökyüzüne yükseltileceklerine inanıyorlar. Aynı zamanda bu Hıristiyan gruplar kendilerini Armagedon savaşı öncesinde, o zamandaki felaket ve acılardan ayrı tuttukları, kendilerinin muaf tutulduklarına inandıkları için onlara Türkçe’de “muafiyetçi” denilmesi uygun görülüyor.
    Kitabı Mukaddes’te bildirildiğine inanılan, yedi aşama şunlar:
    - Yahudilerin Filistin’e geri dönmeleri.
    - Yahudi Devletinin kurulması.
    - Dünyanın, israiloğulları dahil, tüm uluslarına incil’in vaaz edilmesi.
    - Rapture (Vecd). Kilise’ye iman edenlerin Cennet’e yükseltilmesi.
    - Turbulasyon (Felaket dönemi). Yedi yıl sürecek olan felaket dönemi. Bu dönemde, Yahudiler ve diğer imanlılar zulüm görecekler. Ancak yine bu dönemde iyilerle Deccal önderliğindeki kötüler savaşacaklar.
    - Armagedon savaşı. israil’deki Megiddo ovasında yapılacak savaş.
    - Deccal ve ordusunun yenilmesi ve Mesih’in krallığını kurması. Krallığın başkenti Kudüs olacak. Krallık Yahudiler tarafından yönetilecek. Bu Yahudiler Mesih’e bağlanacaklar ya da Hıristiyanlığa dönüş yapacaklar.
    islam’a göre olacaklar:
    - islam kaynakları 70.000 Yahudi’nin Deccal’e tabi olacağını yazar. Deccal’in çıkışı ve isa’nın ikinci defa avdet etmesinden önce Mehdi’nin çıkışı olacaktır. Bu çıkışın hemen öncesinde çok büyük ve çok kanlı bir savaş olacaktır. Bu savaşın gerçekleşeceği yer;
    “atların diz kapaklarına kadar kana gömüleceği” haber verilen Amik Ovası (Hatay)’dır.

    Burada 80 tümen islam ordusu ile 80 tümen kafür ordusunun yani bir milyona bir milyonluk iki ordunun birbirine gireceğine inanılmaktadır. 80 tümenlik islam ordusunun 17 tümeninin tamamen Türkler’den oluşacağı belirtilmiştir. 80 tümenlik islam ordusunun komutanlığını Mehdi yapacak ancak kendisinden çok az kişi haberdar olacak; herkesçe bilinmeyecektir.
    - ABD başkanı Ronald Reagan, 1980 ve 1983’deki konuşmalarında Armageddon’u telaffuz etmiş, “Armageddon’u yaşayacak nesil biz olabiliriz” demiştir.
    - Ünlü Nakşibendi şeyhi muhafazid Nazım Kıbrısi ise Armageddon’un hicri 1433 (miladi 2012) yılında olacağının beklendiğini açıklamıştır.
    Kaynakça;

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Armageddon
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Melhame-i_K%C3%BCbra
    http://dergi.altinoluk.co...r&MakaleNo=d244s043m1
    ···
   tümünü göster