/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -1
    Nedenini maddeler halinde açıklayayım.

    1-En güzel yönlerinden birisi tek başına ev geçindirmenin verdiği yükten kurtulmuş olursunuz. ikiniz de memursanız eve aylık minimum 5 bin, iyi bir esnafsanız minimum 10 bin lira girer. Çoluğunuz çocuğunuz rahat bir şekilde yaşar. Siz de aynı şekilde istediğiniz zaman para harcarsınız bu gelirle.

    2-Eşinizi bu konuda kısıtlamadığınız için güven verir, onun da güvenini kazanırsınız.

    3-Eşiniz iffetli biriyse hiçbir gibim olmaz bu başlığın altına gavat falan yazmayın şimdi. Eşiniz namusluysa dışarıda hiçbir tak olmaz emin olun.

    4-Eşiniz sizin halinizden anlar, gün boyu çalışmanın verdiği yorgunluğu bildiği için ev kadınları gibi işten gelince başınızda dırdır ötmez ikinizin de rahat etmesi için elinden geleni yapar.

    5-Eşiniz çalıştığı için toplumla iç içe olacak bu yüzden de kendini yalnız hissetmez. Ev kadınları ise komşuluğun öldüğü bu devirde kendini yalnız hissedecek. Siz işten gelince ona belki de yorgunluktan vakit ayıramayacaksınız ama o çalışmadığı için halinizden anlamayacak ve ilişkiniz zayıflayacak. Kadın aldatmaya daha müsait olabilir. Ama iş kadını olsaydı bir üstteki madde gibi olacaktı.

    işte böyle panpalar daha yazacak çok şey var ama gerek yok emin olun eşinizin çalışması hayatınızda birçok kolaylık getirecektir gavat diyen gerici yobazlar da gibtirip gitsin dine gayet önem veren bir adamım ama bu konuda kadınlar özgür olmalı.
    ···
   tümünü göster