/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +6 -24
    Ekonomimi çöküşte ulan dünya sıralamasında ekonomisi en çok yükselen devletler arasında 4. Sıradayız dıbına sapladıgım 1.çin 2.hindistan 3.endonezya 4.türkiye ayrı doları nasıl bahane edersin yok paramız deger kaybetmişmiş ulan senin paran şuan geçmişinin en degerli parası bre cahiller
    Bizde diyoruz ki madem bu kadar çok salak var ülkede madem senin gibi cahiller var ülkede sırf bu yüzden bu adamı çok seviyoruz.
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      Böyle bir halt bildiğini sananları gördükçe acıyorum.
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      Aynen panpa katılıyorum, ayfon bilmem ne almak için gece yarıları kuyruklara girenlerin gelip burda Erdoğan'a tak atması kadar salakça bişey yok.
      ···
      1. 1.
        -1
        Ben sizin ordaki demir çelikte çalışan işçiler ayfon kuyruğuna giriyor diye birşey söylemedim, yazılanı zütünden anlamak böyle oluyor sanırım.

        Bile bile okumayıp, üç kuruş asgari ücrete mahkum olan adamın hükümete ya da bir başkasına tak atması da çok zekice bir davranış olarak nitelendirilmeli. (bahsettiğin işçileri kastetmiyorum)
        ···
    3. 3.
      +1
      dıbına koyduğumun evladı işçinin aldığı para 1100 lira açlık sınırı 3 bin liraya yakın benzin 4.5-5 lira dolar 3 lira senin ekonominin anasını avradını gibiyim millet aç huur evladı aç
      ···
    4. 4.
      -1
      Nasıl açlık sınırı 3000 lira mk allahın angusları bu işçiler nasıl geçiniyo o zaman mal mısınız mk hiç mi beyniniz yok neye göre açlık sınırı 3000 lira diyosunuz milletin gibiyle gerdege girmeyin mk ordan burdan duydugunuz laflara hemen inanmayın mk biraz araştırın gerçek hayatta sorgulayın mk salakları
      ···
    5. 5.
      +2
      Bak kardeşim. Kardesim diyorum cunku anana kufretmek çözüm değil. Şimdi basligi acan adam kendi saptamalariyla tutarli yorumlar yapiyo ve fikrini o saptamalarla destekliyo ama sen gelmis ne oldugu belli olmayan yukselis siralamasini atiyon önüme hadi diyelim sende haklisin onu baz aliyon ama o yukseliş siralamasi da YALAN olamaz mi niye baliklama inaniyonuz bakis acinisi degistirirseniz ortak paydada buluşuruz anladin mi güzel kardeşim insallah anlamissindir zira kendin dedin bu kadar adam Mal bi siz akillisiniz.
      ···
    6. 6.
      +2
      Aynen kardesim ekonomide deli gibi yukseliyoruz evet :DDDDD
      ···
    7. 7.
      0
      Senin o dünya sıralaman yalan yanlış olamaz mi? Biraz da sen araştır googleye her yazdığın doğru değil be kardeşim
      ···
    8. 8.
      0
      Atv ve Ahaber izlemeyi acilen bırakmalısın
      ···
    9. 9.
      0
      Comar. Cugu.
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster