1. 1.
    +2
    Beni bilen bilir öyle yalanına sokuyumculara falan hiç tahammülüm yok ister inan ister inanma açıkcası hiçte gibimde değil. Yaşım 21 istanbulda ikamet ediyorum hadi başlayayım.

    Yıllardan 2009 idi liseye gidiyordum. ilk bahar aylarıydı her zaman ki gibi okula istemsizce gitmiştim okul bittiğinde 2 arkadaşımla (uğur ve can) beraber kadıköyde bi kafeye oturup muhabbet sohbet karı kız kesmeye gidiyorduk.

    Hava adeta kasvetliydi ne yapacağı belli olmayan bir antilobun sağa sola kaçması gibi güneş bir açıyor bir kapanıyordu. Kafeye varmıştık arkadaşlarla oturduk menüye göz atıyorduk sanki çok zenginizde amk bide göz atıyoruz ordaki insanlara zenginiz görgülüyüz edası vermeye çalışmak için öyle bir göz attım bende. neyse can çay istedi amk fakiri, bende fincan çay istedim hiç unutmam; uğur ise türk kahvesi istedi ve başımıza ne geldiyse o kahveden geldi tak mu vardı istedin.

    Not: Korkudan altınıza sıçabilirsiniz garantisini veriyorum ama yanaklarınızın kasları bağırmaktan değil gülmekten acıyacak..

    Edit: Ünlü biriyle yaşadığım aksiyonuda paylaşacağım hikaye gereği takipte kalınız ;)))
    ···
   tümünü göster