1. 1.
    0
    Part 2:

    Garson kız getirdi nevaleleri içiyoruz yavaştan sağda soldan karı kız kesiyoruz. Birden alkış sesi yükselmeye başladı ne oldu amk diye afalladım bir huur çocuğunun doğum günüymüş iyiki doğdun falan diyolar ışıklar açılıp kapanıyor mal mal işler amk. Bizde masamızda sakince oturuyoruz.

    Garson kız geldi yanımıza pasta ikramımız =) aynen bu şekil kevaşe sonra pastaları dağıtırken kolu kahveye çarptı kahve masaya döküldü kız titremeye başladı ayy çok özür dilerim falan dedi hemen masanızı silip herkese kahve getiriyorum dedi bizde mal mal birbirimize bakarak üstümüze falan silmeye çalışıyoruz tamam problem değil dedik. Döktüğü kahve bana hafif sıçradı, uğurun sadece kolu batmış, canda zaten en uzak yerindeydi ona birşey olmamıştı.

    Olaylar hızlı gelişiyordu garson kız kahveleri, pastaları getirdi gülümsedik falan kızın arkasından da oyşk züte bak tam benlik diyor uğur. canda yalarum bunun heryerini. Bende diyorum gibtirin gidin yengeniz ayrıca ben onun klitoristini dillerim diller. işte abazalık zamanlarımız amk normalde öyle biri değilimdir. Ama kızda inanılmaz elektrik vardı tüm çekim kuvetti bizim masamız üzerindeydi adeta. Kahveller bitti garson kız yanımıza geldi fincanı ters çevirsenize dedi. Yok biz faldan anlamayız falan dedik. AHAHAHAHA diye anırdı amk kızı bi an gözümdeki değeri düştü. Tamam falan dedik fincan altlığını, fincanın üzerine ters bir şekilde koyup kendinize doğru çevirin dedi. Bende neden kendimize doğru dedim. içinizde ne varsa falanızda çıksın diye efendim dedi.

    Fincanın soğuduktan sonra yanımıza bir kadın geldi...
    BiR SONRAKi PART YARIM SAATE OLUR ARKADAŞLAR YAZMAM UZUN SÜREBiLiYOR.
    ···
   tümünü göster