/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    AYRICA ŞU SÖYLEDiĞiN ATATÜRK'ÜN SÖZLERiNiN KAYNAĞINI BANA ATSANA HANGi KiTAPTA VEYA MAKALEDE GEÇiYOR 1-2 PiÇ SALLIYOR BU SALAKLARDA iNANIYOR AMINA KODUM ÖZENTi LiSELiSi SENi KESiNLiKLE ATATÜRKÜN BU TARZ SÖZLERi YOKTUR VAR SA DA BEN SÖZLÜĞÜ BIRAKIYORUM LAKiN BURAYA FOTOĞRAF VEYA ÖZELDEN BU KAYNAKLARI ATACAKSIN BEKLiYORUM
    ···
    1. 1.
      0
      medeni bilgiler'de var, gidip alabilirsin. salyanı sil ama ondan önce, köpekten farkın olsun.
      ···
    2. 2.
      0
      bu arada sözlüğü bırakacaksın, yazdığın duruyor. gibtir ol git şimdi. bebelere bak amk, veledin medeni bilgiler'den haberi yok, gelmiş burada atar yapıyor. nelerle uğraşıyoruz lan.
      ···
    3. 3.
      0
      "Atatürk bu kitapta din konusundaki düşünceleri oldukça keskindir. Ancak bu keskinlik dine değil; dini referans alıp insanların sömürülmesine yöneliktir."

      ulan okuduğunu anlamayacak kadar salaksın hala artistlik yapıyorsun burada eleştirdiği osmanlı imparatorluğunun senelerce dini kullanarak siyasete dökmesi ve de daha önceki entryimdede bahsettiğim gibi tarikatların dini kullanarak insanları sömürmesidir.

      Sizin şu yaptığınız şu karikateist gibi salak sayfaların örneğin bakara suresinin rastgele ortadan(mesela 13.ayet) bir ayet alıp "HEEEY BURDAKi MANTIKSIZLIĞA BAKARMISINIZ, DiN BUYSA BEN MÜSLÜMAN DEĞiLiM" demelerinden hiç bir farkı yok. Nasıl her ayetin peşisıra birbiriyle ilişkili olduğu gibi Atatürk'ün bu kitapta değindiği olayların koskoca yazıdan ortadan rastgele 2-3 cümle çıkarıp alarak işte Atatürk böyle diyor islam dini şöyle böyle demenin az evvel bahsettiğim örnekten hiç bir farkı yoktur.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster